Stoiximan Super League

Ουζουνίδης: «Είχαμε πρόβλημα στον τρόπο ανάπτυξης»

Στην ανάπτυξη του Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίχρονο, απέδωσε την ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά την ισοπαλία στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Ο Εβρίτης τεχνικός των «πράσινων» τόνισε πως είχαν να αντιμετωπίσουν τις απουσίες τους και μία καλή και οργανωμένη ομάδα και για αυτό στο πρώτο ημίχρονο δεν έβγαλαν τις φάσεις που ήθελαν στην εστία του Αθανασιάδη. Στάθηκε στις εσωτερικές αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο με την άνοδο του Κουρμπέλη στα χαφ, όπως και στη διάθεση και την ενέργεια, παρά το γεγονός πως υπάρχει βαθμολογική απώλεια. Αναφέρθηκε στον Μολίνς και ελπίζει στο καλύτερο για το ιδιοκτησιακό.

Αναλυτικά: «Ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν δύσκολο ματς για εμάς, γιατί είχαμε πολλές απουσίες και είχαμε απέναντί μας μία καλή κι οργανωμένη ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε θέματα στο κατέβασμα της μπάλας. Δεν κάναμε τον τρόπο ανάπτυξης που είχαμε πει. Δεν κάναμε τις φάσεις που θέλαμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο, δεν ξεκινήσαμε καλά και μετά φέραμε τον Κουρμπέλη στη μεσαία γραμμή. Γίναμε καλύτεροι και φτάσαμε πιο ορθόδοξα στην αντίπαλη περιοχή. Δεν προηγηθήκαμε στη φάση του Δώνη, αλλά μετά το γκολ του Αστέρα βγάλαμε ενέργεια, διάθεση και πάθος για να μη χάσουμε το παιχνίδι. Ξέρουμε πολύ καλά ότι η απώλεια είναι σημαντική για εμάς, αλλά δεν μπορώ να έχω παράπονο από τη διάθεση και τη θέληση των παιδιών.

Ξέρουμε τις αδυναμίες μας, υστερούμε σε κάποιες συγκεκριμένες θέσεις και στη λειτουργία στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Συνεχίζουμε, περιμένοντας τις προσθήκες στα επόμενα παιχνίδια για να διεκδικήσουμε την πέμπτη θέση».

Για τον Μολίνς: «Δεν ήθελα να τον βάλω τόσο νωρίς. Αναγκαστήκαμε, λόγω του αποτελέσματος. Έχει κάνει μία προπόνηση, αλλά έχει την εμπειρία και για αυτό προτιμήσαμε να μπει».

Για το ιδιοκτησιακό: «Δεν είναι δική μου δουλειά να κάνω σχόλιο, μακάρι να γίνει το καλύτερο για την ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x