Stoiximan Super League

Ουζουνίδης: «Ήταν απόφαση της διοίκησης να μην παίξει ο Μπακασέτας»

Απόφαση της διοίκησης και όχι του ίδιου, ήταν να «κοπεί» ο Μπακασέτας από την αποστολή του Πανιωνίου για το ματς με τον ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του προπονητή του Πανιωνίου, Μαρίνου Ουζουνίδη, μετά την ήττα των «κυανέρυθρων» από τον ΠΑΟΚ, στη Νέα Σμύρνη.

«Είναι καθαρά θέμα της διοίκησης που δεν έπαιξε ο Μπακασέτας. Το σίγουρο είναι πως μας έλειψε ένας πολύ καλός παίκτης αγωνιστικά. Φάνηκαν οι δυσκολίες στο γήπεδο. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολα τα πράγματα. Χρειάζεται εμπειρία και μεγάλο ρόστερ για αυτά τα παιχνίδι. Είμαι περήφανος που είμαι με αυτά τα παιδιά. Κάνουν μεγάλη προσπάθεια όλη τη χρονιά. Βγήκαν και προβλήματα τραυματισμών στο παιχνίδι, όπως του Καρίμ, του Καραμάνου, του Ρισβάνη και του Κόρμπου. Έτσι όπως έχουν γίνει τα παιχνίδια, δεν είναι ίδιοι οι κανόνες σε όλους. Δεν μπορεί να παίζουμε σε τρεις μέρες δύο παιχνίδια και ο ΠΑΟΚ να παίζει μετά από δέκα μέρες. Και φυσικά, δεν φταίει ο ΠΑΟΚ για αυτό», τόνισε αρχικά.

«Θέλω κατά κάποιον τρόπο να παρακαλέσω τον κόσμο της ομάδας να έρθει στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι μας και να χειροκροτήσει αυτά τα παιδιά για όλη την τεράστια προσπάθεια που έχουν κάνει όλη τη σεζόν», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x