Champions League

Ουζουνίδης: «Περιμέναμε μεγάλους αντιπάλους, θα είμαστε και εμείς δύσκολος αντίπαλος»

Στη μεγάλη πιθανότητα να αντιμετώπιζε η ΑΕΚ στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ μερικές από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης στάθηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο τεχνικός της «Ένωσης», μιλώντας στο AEK TV, τόνισε πως θα αποτελέσουν δύσκολο αντίπαλο για όλες τις ομάδες του πέμπτου ομίλου και περιμένει να φανούν αντάξιοι, αφού κατάφεραν τον βασικότερο στόχο τους, που ήταν η συμμετοχή στα γκρουπ του Τσάμπιονς Λιγκ. Θεωρεί σημαντικό να διεκδικήσουν το αποτέλεσμα, να δείξουν πως είναι σοβαρή ομάδα και υποσχέθηκε πως θα είναι ανταγωνιστικοί.

Αναλυτικά: «Ήταν λογικό η κλήρωση να σε φέρει αντίπαλο με μεγάλες ομάδες. Αυτό ήταν σίγουρο. Το σίγουρο είναι, όμως, ότι κι εμείς δεν θα είμαστε εύκολος αντίπαλος για κανέναν από αυτούς. Αυτό που θέλω είναι να προσπαθήσουμε και να σταθούμε έτοιμοι και αντάξιοι της επιτυχίας που έχουμε κάνει.

Το ότι περάσαμε στους ομίλους είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία για όλους εμάς. Το να πετύχουμε, όμως, πράγματα στους ομίλους θα έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο. Δεν θέλω να μπούμε στη διαδικασία μόνο της γιορτής, γιορτή ούτως ή άλλως θα είναι αυτό που είναι σημαντικό για εμένα, να πάρουμε αποτελέσματα.

Να δείξουμε ότι είμαστε μια σοβαρή ομάδα, μια ομάδα που έρχεται στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, έχοντας ξεκινήσει από πέρυσι, θέλουμε να έχει συνέχεια φέτος και μπορώ να υποσχεθώ, κατά κάποιον τρόπο, ότι θα παρουσιαστούμε καλοί, δυνατοί και δύσκολοι για τους αντιπάλους μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x