Stoiximan Super League

Ουζουνίδης προς οπαδούς: «Αυτοί που αγαπούν τον Παναθηναϊκό οφείλουν να έρθουν στο γήπεδο»

Κάλεσμα στους οπαδούς του Παναθηναϊκού να δώσουν το «παρών» στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και να στηρίξουν τους παίκτες σε αυτή τη δύσκολη στιγμή απηύθυνε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

«Στις δύσκολες συνθήκες, αυτό που έχει σημασία είναι το σήμα του Παναθηναϊκού. Αυτοί που το αγαπούν, αυτοί που ξυπνούν και κοιμούνται με αυτή τη λέξη που λέγεται Παναθηναϊκός, νομίζω ότι οφείλουν σε αυτό το παιχνίδι να έρθουν, να σταθούν κοντά στους παίκτες και να βοηθήσουν την ομάδα»...

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θεωρεί πολύ σημαντικό να δει τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να δίνουν το «παρών» στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας στο παιχνίδι για την 4η αγωνιστική των πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας.

Με τις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova ζητά από τους φίλους της ομάδας που ξυπνούν και κοιμούνται με τη λέξη Παναθηναϊκός να βρεθούν στο γήπεδο.

«Σε αυτό το παιχνίδι θέλω πολύ περισσότερο να έρθει ο κόσμος. Γιατί στις δύσκολες καταστάσεις και στις δύσκολες συνθήκες, αυτό που έχει σημασία είναι το σήμα του Παναθηναϊκού. Αυτοί που το αγαπούν, αυτοί που ξυπνούν και κοιμούνται με αυτή τη λέξη που λέγεται Παναθηναϊκός, νομίζω ότι οφείλουν σε αυτό το παιχνίδι να έρθουν, να σταθούν κοντά στους παίκτες και να βοηθήσουν την ομάδα», υποστήριξε, ενώ αναφέρθηκε και στην εμφάνιση που θέλει να έχουν οι παίκτες του.

«Παίζουμε στο γήπεδο μας και ανεξάρτητα από τις απουσίες που θα υπάρχουν, εμείς πρέπει να προσπαθήσουμε και να δώσουμε περισσότερα πράγματα απ' ότι δώσαμε στο τελευταίο παιχνίδι. Αν θέλουμε να κερδίσουμε, πρέπει να παίξουμε καλύτερα απ’ ό,τι στο Ολυμπιακό Στάδιο. Επειδή πιστεύω ότι και τα παιδιά θέλουν πολύ να κερδίσουμε το παιχνίδι, είναι σίγουρο ότι θα είμαστε διαφορετικοί και καλύτεροι», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x