Stoiximan Super League

Ουζουνίδης στους παίκτες: «Δεν φαντάζεστε πόσο καλά μπορούμε να παίξουμε»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης συνεχάρη τους παίκτες του Παναθηναϊκού για τη νίκη στο ντέρμπι εκφράζοντας την πίστη πως μπορούν να αποδώσουν ακόμη καλύτερα και ζητώντας σοβαρότητα και σκληρή δουλειά.

Με πολλά «μπράβο» αντάμειψε τους παίκτες του ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού. Στα αποδυτήρια συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές του για την εμφάνιση και την προσπάθεια που κατέβαλαν εκφράζοντας την πεποίθηση πως η ομάδα μπορεί να αποδώσει ακόμη καλύτερα. Κάλεσε, δε, άπαντες να μείνουν προσγειωμένοι εν όψει play offs και Κυπέλλου.

«Μπράβο, πετύχαμε μία πολύ μεγάλη νίκη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους για την απόδοση σας. Προσπαθήσατε πολύ, κερδίσατε όλες τις μονομαχίες και νικήσαμε δίκαια. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο καλά μπορούμε να παίξουμε», είπε στους παίκτες του ο 48χρονος τεχνικός.

«Δεν θέλω να εφησυχάσετε μετά από αυτή τη νίκη. Δεν έχουμε κατακτήσει κάτι, είμαστε πίσω στη βαθμολογία και μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια. Έχουμε και άλλα ντέρμπι και τους ημιτελικούς του Κυπέλλου. Με τον Ολυμπιακό ήμασταν πολύ καλοί, αλλά θέλω να καταβάλλουμε την ίδια προσπάθεια σε κάθε παιχνίδι. Πρέπει να έχουμε κάθε Κυριακή την ίδια συγκέντρωση που είχαμε σήμερα και τότε θα πάρουμε πιο πολλές νίκες», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x