Απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ΑΕΚ και την πρόκριση επί της Σέλτικ, αλλά και σίγουρος πως οι παίκτες του έχουν να δώσουν ακόμη περισσότερα εμφανίστηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

«Η ΑΕΚ έχει περάσει πολλά τα τελευταία χρόνια. Έχει κάνει τα βήματά της, έχει πάρει το πρωτάθλημα, έχει κάνει πορεία στην Ευρώπη και συνεχίζει και φέτος. Δείχνει βήματα σταθερότητας και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Η ομάδα το έχει πετύχει. Θα δούμε αν έχουμε την ικανότητα και να είμαστε και λίγο τυχεροί για να κάνουμε και το επόμενο βήμα», τόνισε ο προπονητής της «Ένωσης» στο ΑΕΚ TV.

«Από την περίοδο προετοιμασίας είχα πει πως αν θέλεις να κερδίσεις ένα φιλικό μπορείς να το κερδίσεις εύκολα. Εμείς δουλέψαμε διαφορετικά, στόχος μας ήταν αυτά τα δύο παιχνίδια. Όταν ξέρεις ότι έχεις να παίξεις με έναν αντίπαλο σε καλύτερη φυσική κατάσταση από σένα, όσο καλά και να έχεις προετοιμάσει την ομάδα, πρέπει να έχεις δουλέψει κατάλληλα. Δεν φτάσαμε στο επίπεδο της Σέλτικ ως προς τον ρυθμό, αλλά φτάσαμε κοντά και για μένα αυτό ήταν πολύ σημαντικό», πρόσθεσε ο Εβρίτης τεχνικός.

«Τα περισσότερα παιδιά τα ήξερα, την ομάδα την ξέρω καλά και ήξερα πως θα βγουν πράγματα στο γήπεδο. Έχουμε πετύχει μια πολύ μεγάλη πρόκριση, αλλά ξέρουμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα και τα παιδιά να δείξουν ακόμη περισσότερα πράγματα στο γήπεδο. Αυτή την περίοδο μπορείς να τους δικαιολογήσεις κάποια λάθη, αλλά είμαι σίγουρος πως θα παίξουμε καλύτερα. Και από τα περσινά αποτελέσματα τα παιδιά έχουν αποκτήσει αυτοπεποίθηση και τέτοιες προκρίσεις την τονώνουν περισσότερο», συμπλήρωσε.

Όσο για την πρόκληση απέναντι στη Βίντι; «Σαν μέγεθος και σαν ποιότητα ομάδας η Σέλτικ είναι καλύτερη από τη Βίντι. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχουμε περάσει στους ομίλους. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για να μη βρεθούμε κι εμείς σε αυτή τη θέση. Πρέπει να είμαστε σοβαροί, συγκεντρωμένοι και να δείξουμε την ίδια διάθεση. Φιλοδοξίες υπάρχουν, τα παιδιά θέλουν να κάνουν κάτι σπουδαίο. Κάθε παιχνίδι που περνά αν δεν έχουμε προβλήματα τραυματισμών θα είμαστε καλύτεροι, γιατί παίρνουμε ματς και βρίσκουμε ρυθμό. Ήταν πολύ μεγάλο τεστ και σε φυσική κατάσταση το ματς με τη Σέλτικ και τα παιδιά ανταποκρίθηκαν σε πολύ ψηλό βαθμό. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι που έρχεται. Έχει γραφτεί στην ιστορία η πρόκριση επί της Σέλτικ, ακολουθεί μια μεγάλη πρόκληση, ένα μεγάλο βήμα και αυτό θέλει μεγαλύτερη προσοχή και προσπάθεια. Θέλω να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι».Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ