Ισπανία

Όχι που θα το άφηνε να πέσει κάτω: Ο Ράμος απάντησε στον Πικέ

Εντάξει, μεταξύ μας τώρα... το περιμέναμε. Ο Πικέ έκραξε την Ρεάλ μετά το ματς της εθνικής Ισπανίας με τη Γαλλία και όπως ήταν λογικό, ο Ράμος απάντησε. Και το σίριαλ καλά κρατεί.

Έχει κανείς την αίσθηση, ότι Ζεράρ Πικέ και Σέρχιο Ράμος, ζουν και αναπνέουν για να τη λένε ο ένας στον άλλο, σαν τους γέρους στο «Μάπετ Σόου».

Αυτή τη φορά, μετά το φιλικό παιχνίδι της Ισπανίας με τη Γαλλία, ένα σχόλιο του Πικέ για την Ρεάλ Μαδρίτης, έριξε πάλι λάδι στην φωτιά στην κόντρα που έχουν οι δυο τους.

Ο Πικέ αρχικά είπε ότι δεν ασπάζεται τις αρχές της «βασίλισσας» και τους χειρισμούς της διοίκησης της, με τον αρχηγό των «μερένχες» να δίνει την δική του εκδοχή – απάντηση, στον συμπαίκτη του στην εθνική και... άσπονδο φίλο του.

Μάλιστα, ο Ράμος, όταν ενημερώθηκε για τις δηλώσεις του Καταλανού αμυντικού, υποτίμησε την προσωπικότητα του Πικέ, τονίζοντας ότι την Ρεάλ θα την απασχολούσε αν τέτοιες δηλώσεις έκανε ένας παίκτης με προσωπικότητα σαν του Ινιέστα και όχι ο Πικέ με τον οποίο δεν ασχολείται κανείς.

«Επειδή δεν του αρέσει του Πικέ δεν σημαίνει ότι εμείς θα αλλάξουμε τις αρχές και τις αξίες που πρεσβεύει η Ρεάλ Μαδρίτης ως σύλλογος. Αν αυτές οι δηλώσεις γίνονταν από τον Ινιέστα, ναι θα ενοχλούσαν, όμως από τη στιγμή που τις κάνει ο Πικέ, δεν μας απασχολούν ως Ρεάλ. Τον ξέρουμε, είναι κομμάτι του χαρακτήρα του και δεν μας επηρεάζει» ήταν το σχόλιο του Ράμος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x