Ισπανία

«Όχι» της Ρεάλ για το «Σ. Μπερναμπέου»

Αρνητικά απάντησε η Ρεάλ στην πρόταση που της έγινε να παραχωρήσει το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για να διεξαχθεί σε αυτό ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Αρνητικά απάντησε η Ρεάλ Μαδρίτης στην πρόταση που της έγινε να παραχωρήσει το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για να διεξαχθεί σε αυτό ο τελικός του Κυπέλλου Ισπανίας ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

«Ποτέ ξανά τελικός. Ούτε Τσάμπιονς Λιγκ», ήταν το σχόλιο ενός ατόμου της διοίκησης της «βασίλισσας» σε δημοσιογράφο της AS όταν ρωτήθηκε επισημαίνοντας ότι θα γίνει αποδεκτή πρόταση μόνο για παιχνίδια της εθνικής ομάδας.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κακή εμπειρία.

Το 2013 είχε αποδεχθεί να διεξαχθεί εκεί και πάλι ο τελικός του Κυπέλλου Ισπανίας, στον οποίο έδωσε το «παρών» αυτή με την άλλη μεγάλη ομάδα της πόλης, την Ατλέτικο.

Οι ροχιμπλάνκος είχαν κατακτήσει το τρόπαιο και κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών ο Κόκε πήρε μια σημαία της Ατλέτικο και την κάρφωσε το κέντρο του γηπέδου.

Η ενέργεια αυτή εξόργισε τους πάντες στη Ρεάλ Μαδρίτης. Έτσι μόνο η ιδέα ότι κάποιος παίκτης της άλλης μισητής αντιπάλου της, δηλαδή της Μπαρτσελόνα μπορεί να θελήσει να… πανηγυρίσει με τον τρόπο αυτό μετά την κατάκτηση του τροπαίου ήταν αρκετή για την αρνητική απάντηση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x