Oλλανδία

«Όχι» του Άγιαξ σε Ρόμα για Τεν Χαγκ!

Ο Άγιαξ φέρεται να απάντησε αρνητικά σε πρόταση της Ρόμα για την παραχώρηση του προπονητή του, Έρικ Τεν Χαγκ, σύμφωνα με ιταλικά ρεπορτάζ.

Οι «τζιαλορόσι» είναι χωρίς προπονητή τη δεδομένη χρονική στιγμή και, όπως αναφέρει το «Sky Sport Italia», έχουν εντυπωσιαστεί από τα πεπραγμένα του Ολλανδού τεχνικού στον «Αίαντα» ειδικότερα στο Champions League.

Έτσι, οι άνθρωποι της Ρόμα προσέγγισαν την διοίκηση του Άγιαξ, για να λάβουν ωστόσο την αρνητική απάντηση και να αναγκάζονται πλέον να στραφούν σε δύο άλλες περιπτώσεις για να καλύψουν τη θέση...

Με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως στόχοι της ιταλικής ομάδας είναι ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι της Σασουόλο και ο Πάουλο Φονσέκα της Σαχτάρ Ντόνετσκ. Αλλά και ότι η εμπειρία του πρώτου από τη Serie A, του δίνει ένα ελαφρύ προβάδισμα.

Ενώ παράλληλα σημειώνεται ότι η Ρόμα «παγώνει» το ενδιαφέρον της τόσο για τον προπονητή της Σαμπντόρια, Μάρκο Τζιαμπάολο, που βρίσκεται πλέον κοντά στη Μίλαν, όσο και για τον Σίνισα Μιχαϊλοβιτς, λόγω του… πρότερου βίου του στην Λάτσιο!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x