Αγγλία

«Όχι» Τζέραρντ σε Νιουκάστλ

Αρνητική απάντηση έδωσε ο Στίβεν Τζέραρντ στην Νιουκάστλ για ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας.

Άκαρπη υπήρξε η επαφή του Μάικ Άσλεϊ με τον Στίβεν Τζέραρντ για να αποτελέσει ο «Στίβι» τον νέο προπονητή της Νιουκάστλ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε δημοσίευμα της η Daily Mirror, το αφεντικό του αγγλικού συλλόγου προσπάθησε να φέρει τον θρύλο της Λίβερπουλ ξανά στην Αγγλία για λογαριασμό της Νιουκάστλ, αλλά η απάντηση του άλλοτε διεθνούς άσου ήταν αρνητική.

Ο Τζέραρντ, όπως περιγράφει η αγγλική εφημερίδα, δεν σκέφτεται να αποχωρήσει από την Ρέιντζερς μετά από μόλις 12 μήνες παρουσίας. Μάλιστα, οι υποχρεώσεις των Σκοτσέζων στα προκριματικά του Europa League, αρχής γενομένης από αύριο (9/7) κόντρα στη Σεντ Τζόζεφς του Γιβραλτάρ καθιστούν ακόμα πιο ανέφικτο για τον Άγγλο προπονητή να σκεφτεί το οποιοδήποτε σενάριο αποχώρησης.

Την ίδια ώρα, ο Πατρίκ Βιεϊρά, έτερος στόχος του επικεφαλής της Νιουκάστλ, φαίνεται επίσης αρνητικός να αφήσει τον πάγκο της Νις τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Η συνθήκη αυτή αυξάνει την πίεση στις «καρακάξες» που βρίσκονται ακόμη σε αναζήτηση του διαδόχου του Ράφα Μπενίτεθ, παράλληλα με την έναρξη της προετοιμασίας.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Κωλαΐτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x