Αγγλία

Οζίλ: «Δίνω τα πάντα για την Άρσεναλ»

Μπορεί το συμβόλαιό του να λήγει το καλοκαίρι, όμως ο Μεσούτ Οζίλ δήλωσε πως είναι συγκεντρωμένος στην Άρσεναλ.

Βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Οι ομάδες που τον θέλουν είναι πολλές. Παρ' όλα αυτά ο Μεσούτ Οζίλ δήλωσε στο «Sky Sports», πως είναι απόλυτα αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις της Άρσεναλ και δεν τον ενδιαφέρει καμία πρόταση.

«Είναι ωραίο να ακούς ότι ο πρόεδρος σε θέλει. Είναι ο κυριότερος μέτοχος. Είμαι χαρούμενος εδώ και αγωνίζομαι στο 100% όπως κάνω συνέχεια. Δίνω τα πάντα και τα αφήνω όλα στο γήπεδο για την ομάδα. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι το ποδόσφαιρο. Θέλω να δίνω τα πάντα, το 100% για το κλαμπ. Είναι πολύ σημαντικό να τα δίνω όλα και το διασκεδάζω όταν παίζω. Ότι άλλο και αν συμβεί θα το δούμε στο μέλλον», ανέφερε ο άσος των «κανονιέρηδων».

«Ξέρω τον εαυτό μου καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον και χρειάζεται να περνάω καλά στο γήπεδο. Όλοι ξέρουν πως η αγαπημένη μου θέση είναι αυτή του δημιουργού, το Νο. 10. Από τη στιγμή που ο προπονητής μου με βάζει σε αυτήν τη θέση θα πρέπει να δείξω την ποιότητά μου. Φυσικά και είμαι χαρούμενος όταν παίζω καλά ατομικά αλλά το πιο σημαντικό είναι να παίζουμε καλά σαν ομάδα», συμπλήρωσε ο 29χρονος μέσος.

Ο Γερμανός διεθνής έχει πραγματοποιήσει μέτριο ξεκίνημα με την Άρσεναλ, αλλά αυτό οφείλεται σε προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε. Μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί σε 7 αγώνες και έχει πετύχει 1 γκολ.

Επιμέλεια: Μάνος Σταματάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x