Stoiximan Super League

Π. Μαρινάκης στον ΣΠΟΡ FM: «Τεράστια η διαφορά ποιότητας Ολυμπιακού με ΟΦΗ, αλλά…»

Ο παλαίμαχος άσος των δύο ομάδων μίλησε για τον αποψινό ματς στο «Γεντί Κουλέ».

Ο Πέτρος Μαρινάκης έχει αγωνιστεί σε ΟΦΗ και Ολυμπιακό και μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για την αποψινή αναμέτρηση στο «Γεντί Κουλέ». Ο παλαίμαχος μέσος, που έχει περάσει και από τη Σεβίλλη, εστίασε στη διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων, αλλά και τη δυσκολία που παραδοσιακά αντιμετωπίζουν οι «ερυθρόλευκοι» στο Ηράκλειο, ενώ αναφέρθηκε και στην αλλαγή σελίδας στο ιδιοκτησιακό του ΟΦΗ.

Αναλυτικά ο Πέτρος Μαρινάκης μίλησε στον Σωτήρη Ταμπάκο για:

-την αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό: «Είναι πολύ δύσκολο για την ομάδα του ΟΦΗ το παιχνίδι, από όπου κι αν το πιάσουμε. Και βαθμολογικά και από άποψη ρόστερ. Οι δύο ομάδες δεν συγκρίνονται από ρόστερ, αλλά ανέκαθεν ο Ολυμπιακός είχε πιο ακριβούς παίκτες. Πάντως ο Ολυμπιακός πάντα δυσκολευόταν κόντρα στον ΟΦΗ. Η ομάδα έβγαζε ψυχή και έχει πάρει νίκες. Βέβαια αυτό δεν φτάνει, θα πρέπει να παλέψουν οι παίκτες για το καλύτερο γιατί η διαφορά ποιότητας είναι τεράστια. Στο ποδόσφαιρο παίζουν πολλά ρόλο, είδαμε και στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ που οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλύτεροι αλλά κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι».

-την πορεία του ΟΦΗ: «Η αλλαγή στη διοίκηση μπορεί να βοηθήσει την ομάδα μέχρι ενός σημείου. Όταν υπάρχει μια δυνατή διοίκηση και ένα υγιές περιβάλλον, μπορούν να γίνουν βήματα. Ο κ. Μπούσης έχει δίπλα του ανθρώπους που ξέρουν το ποδόσφαιρο και μπορούν να κάνουν καλή δουλειά. Χρειάζεται χρόνος. Το καλό είναι πως ο κόσμος στηρίζει, ανέκαθεν το έκανε».

-τον φετινό Ολυμπιακό: «Έχουν αποκτηθεί πάρα πολλοί παίκτες, αλλά δεν έχει βρεθεί ο Ολυμπιακός ακόμη σαν ομάδα. Χρειάζεται δουλειά και χρόνος για να υπάρξει προσαρμογή των παικτών και η σωστή χημεία. Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν υπάρχει υπομονή».

-την προπονητική του καριέρα στη Νίκη Σητείας: «Πάμε καλά μέχρι τώρα. Οι συνθήκες εργασίας είναι πολύ καλές, γι’ αυτό κι εγώ αποφάσισα να έρθω εδώ. Μας παρέχουν πράγματα που δεν έχουν ακόμη και ομάδες της Super League κι έτσι μπορούμε να δείξουμε το έργο μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x