Super League 2

Πάντα στα υπ’ όψιν ο Σκόκο

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ παραμένει ο Νάτσο Σκόκο και η «Ένωση» παρουσιάζεται έτοιμη να εκμεταλλευτεί τις δυσκολίες της σχέσης του Αργεντινού άσου με τη Νιούελς Ολντ Μπόις.

Ψηλά στη μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ για την ενίσχυση του ρόστερ εν όψει της νέας σεζόν παραμένει ο Νάτσο Σκόκο.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός είναι ένας παίκτης που λατρεύεται από τον κόσμο της «Ένωσης» και θα μπορούσε να προσφέρει στην ομάδα την επόμενη χρονιά.

Όπως γράφει η SportDay, οι «κιτρινόμαυροι» επιθυμούν να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι ο 30χρονος άσος δεν περνάει τις καλύτερες ημέρες του στην τρίτη του θητεία στη Νιούελς Ολντ Μπόις, μετά την οδυνηρή εξάμηνη παρουσία του στην Premier League με τη φανέλα της Σάντερλαντ.

Ο Αργεντίνικος σύλλογος είχε διαθέσει 3 εκατ. ευρώ για να πάρει τον Σκόκο, ο οποίος δεν έχει κάνει τις καλύτερες εμφανίσεις του, ενώ παράλληλα το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρείται και από έναν τραυματισμό που τον έχει κρατήσει μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους για περίπου 35 ημέρες.

Σε όλα αυτά προστίθεται και η «τυπική» σχέση του Αργεντινού με τον προπονητή του, Ρούμπεν Γαγιέγο, ενώ οι οπαδοί ασκούν κριτική για τις εμφανίσεις του.

Αυτά είναι τα δεδομένα που σκοπεύουν να εκμεταλλευτούν στην ΑΕΚ για να κάνουν και πάλι δικό τους τον Σκόκο, με τις πιθανότητες να συνεργαστούν ξανά οι δύο πλευρές να είναι κάτι παραπάνω από υπαρκτές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x