Stoiximan Super League

Παντελίδης: «Βγάλαμε αντίδραση μετά την ισοφάριση του Απόλλωνα»

Στην αντίδραση που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές του στο τελευταίο μισάωρο του αγώνα με τον Απόλλωνα αλλά και στην εσωτερική αλλαγή του Τόνσο, στάθηκε ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, Σάββας Παντελίδης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάββας Παντελίδης στην συνέντευξη Τύπου:

«Πετύχαμε μια εξαιρετική νίκη. Είχαμε κάνει τέσσερις σερί νίκες και παίζαμε με έναν αντίπαλο που καιγόταν για βαθμούς. Ήταν μια πάρα πολύ σημαντική νίκη. Έχω διακρίνει δύο σημαντικά στοιχεία. Το άσχημα είναι ότι είμασταν κακοί από το 30’ μέχρι το 60’, είχαμε νευρικότητα και αφήναμε τον αντίπαλο να απειλήσει. Βγάλαμε αντίδραση, όμως, μετά το γκολ που δεχτήκαμε. Αλλάξαμε τον σχηματισμό, βάλαμε πιο πίσω τον Τόνσο για να ξεφύγει από τα μαρκαρίσματα τον αντιπάλων και να κρατήσει την μπάλα. Στο τέλος νομίζω πως εμείς είμασταν αυτοί που αξίζαμε τη νίκη. Έχουμε μπροστά μας ένα ακόμη πιο δύσκολο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στα παιδιά και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε από την Τρίπολη», είπε αρχικά

Αν μετά και από αυτή τη νίκη, ο Αστέρας κοιτάει ψηλότερα και συγκεκριμένα στην πεντάδα: «Αν κερδίσουμε την Κυριακή θα έχουμε κάνει ένα μεγάλο βήμα για την σωτηρία. Δεν κοιτάω τόσο μακριά, εκτός αν στο τέλος είμαστε ψηλά και κοντά σε αυτές τις θέσεις».

Αν φοβήθηκε το ματς μετά την ισοφάριση του Απόλλωνα: «Φοβήθηκα το ματς γιατί δεν είμασταν σε καλό μουντ, κάναμε λάθη και δίναμε στους αντιπάλους την ευκαιρία να απειλήσει. Η ορμή και το πάθος του Απόλλωνα μπορούσε να μας κάνει τη ζημιά. Η αλλαγή του Τόνσο στον αγωνιστικό χώρο μας βοήθησε. Το δεύτερο γκολ ήταν απόρροια συνδυαστικού παιχνιδιού. Μας βοήθησαν πολύ και οι αλλαγές στην εξέλιξη του αγώνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x