Stoiximan Super League

Παντελίδης: «Δεν είναι άδικο το αποτέλεσμα»

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια μίλησε ο Σάββας Παντελίδης στη συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας ότι η ισοπαλία δεν αδικεί τον Ατρόμητο. Τι είπε για το πέναλτι που ζητάει ο Ατρόμητος.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Επειδή πραγματικά θεωρώ πως ένα από τα σοβαρότερα προτερήματα ενός ανθρώπου πρέπει να είναι η ειλικρίνεια και να μη ψάχνει δικαιολογίες. Η ομάδα μου στο πρώτο μέρος ήταν κακή και στο δεύτερο μέτρια προς υποφερτή. Δεν θεωρώ πως το αποτέλεσμα είναι άδικο, παραλίγο να κλέψουμε και το ματς στο τέλος αλλά τα προβλήματα μας παραμένουν. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ χωρίς να έχουμε δικαιολογίες, για να φτάσουμε εκεί που πρέπει».

Για το τι φταίει: «Είναι πολλά πράγματα. Είμαι λίγο διάστημα για να σας πω τι είναι αυτό. Κάποια παιδιά ήταν σε κακή κατάσταση ενώ δεν ήταν κουρασμένοι. Δεν αντιδρούμε καθόλου καλά με ομάδες που έχουν κλειστές τις άμυνες τους και η Λαμία το κάνει πολύ καλά αυτό γι' αυτό έχει πάρει αρκετά αποτελέσματα. Δεν έχουμε ηρεμία, χάνουμε το πλάνο μας και τις θέσεις μας, χρειαζόμαστε δουλειά».

Για το τακτικό κομμάτι: «Είχαμε λίγο χρόνο να δουλέψουμε και σε παιχνίδια που ήταν εντελώς διαφορετικά».

Για το αν υπάρχει πρόβλημα νοοτροπίας: «Δεν νομίζω πως υπάρχουν παιδιά που δεν προσπαθούν αρκετά. Μπορεί να υπάρχουν παιδιά που δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Η δουλειά του προπονητή είναι να τους φέρει σε καλή κατάσταση τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι, όσο και στο ψυχολογικό. Δεν μπορώ να πω πως κάποιο παιδί δεν προσπαθεί».

Για το αν έχει εικόνα από το πέναλτι που ζητάει η ομάδα του: «Δεν έχω εικόνα, επειδή ξέρω πως είμαι σε μια ομάδα που δεν διαμαρτύρεται εύκολα, για να διαμαρτύρονται όλοι κάτι πρέπει να υπάρχει. Η δική μου δουλειά είναι να βελτιώσω την ομάδα μου, πρώτα να είμαι ικανοποιημένος με την ομάδα μου και μετά να κερδίσουμε και τέτοια λάθη».

Για το αν μπορεί ο Ατρόμητος να μπει στα πλέι οφ: «Στόχος μου είναι να μη βλέπω αυτή την εικόνα. Αν με δείτε ικανοποιημένο εδώ μέσα, θα τον πετύχουμε τον στόχο μας. Αλλά πρέπει πρώτα να λέμε εμείς πως κάναμε αυτό που έπρεπε, σήμερα δεν μπορώ να πω πως κάναμε τόσα πράγματα που να πω πως είμαστε αδικημένοι που δεν κερδίσαμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x