Stoiximan Super League

Παντελίδης: «Δεν είχαμε την ηρεμία να κρατήσουμε το σκορ»

Στην έλλειψη της απαραίτητης ηρεμίας μετά το 0-1 απέδωσε την ισοπαλία του Αστέρα Τρίπολης με τον Παναθηναϊκό ο Σάββας Παντελίδης μετά τη λήξη της αναμέτρησης στη Λεωφόρο.

Ο τεχνικός των Αρκάδων τόνισε πως έμεινε ικανοποιημένος, παρά το γεγονός πως ισοφαρίστηκαν στο 85’ και επισήμανε πως οι δύο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν και πως μέχρι την ώρα που προηγήθηκαν, ήταν ανώτεροι στο ματς. Θεωρεί πως ανέβασαν ψηλά τις γραμμές και πως οι επιθετικοί του δουλεύουν και θα έρθουν τα γκολ.

Αναλυτικά: «Είμαστε ευχαριστημένοι με τον βαθμό, μπορεί να φάγαμε το γκολ τέσσερα-πέντε λεπτά πριν το τέλος, αλλά δεν είναι όλα τα ματς ίδια. Ο αντίπαλος προερχόταν από ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα, είχε τον κόσμο στο πλευρό του, ενώ μην ξεχνάμε ότι είναι ο Παναθηναϊκός.

Στο πρώτο ημίχρονο, δεν έγινε καλό παιχνίδι. Ουσιαστικά, η μια ομάδα εξουδετέρωσε την άλλη και υπήρχε μόνο μια καλή στιγμή από πλευράς μας. Στο δεύτερο μέρος, το καλό μας διάστημα είναι μέχρι το γκολ. Μετά, δεν είχαμε την ηρεμία να διατηρήσουμε το υπέρ μας σκορ. Ένα παιχνίδι που δεν μπορείς να το κερδίσεις δεν είναι κακό να μην το χάσεις. Μένουμε μέσα στους στόχους μας και προετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι, με στόχο να είμαστε καλύτεροι».

Είπατε ότι το αποτέλεσμα ήταν καλό, αλλά μετά το τέλος υπήρχε απογοήτευση από τους παίκτες του Αστέρα που δεν νίκησαν, είναι αυτό μια νίκη για τον Αστέρα;

«Ασφαλώς, όταν προηγείσαι μέχρι λίγα λεπτά πριν το τέλος θα σε πιάσει απογοήτευση. Στο πρώτο μέρος, βιαζόμασταν να νικήσουμε. Πήγαμε ψηλά τις γραμμές και αυτή ήταν μια από τις οδηγίες μας για το δεύτερο μέρος. Αν ήταν να κερδίσουμε το παιχνίδι θα έπρεπε να το πάρουμε με ηρεμία. Σε όλο το ματς βιαζόμασταν».

Είστε ευχαριστημένος από την "επανασύνδεση" του Μανιά με τα δίχτυα και βλέπετε να υπάρχει καλύτερη συνεργασία και ομαδικότητα μετά το ματς;

«Για το δεύτερο σκέλος της ερώτησης, συμφωνώ ότι έχω δει βελτίωση. Για τον Μιχάλη, δεν έχω άγχος. Οι επιθετικοί μπορεί να μην βάλουν γκολ για πέντε-έξι ματς, αλλά, αν δουλεύουν καλά, θα έρθουν τα γκολ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x