Ο τεχνικός των Αρκάδων τόνισε πως δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν μετά τα γκολ του Μαουρίσιο, κάτι που έκαναν στο δεύτερο ημίχρονο με το δοκάρι. Στάθηκε στις κακές αποκρούσεις στο πρώτο μέρος, ανέλυσε τα τρία φαβορί για το πρωτάθλημα και τόνισε πως έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα, παρά την άσχημη βαθμολογική της θέση.

Αναλυτικά: «Νομίζω είναι εύκολος κάποιος να αναλύσει το σημερινό παιχνίδι. Δεν κρατούσαμε την μπάλα και δεν αμυνόμασταν σωστά. Ο ΠΑΟΚ πέτυχε δύο γκολ και αυτό το έκανε ακόμα πιο δύσκολο. Αντιδράσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά από την στιγμή που δεν μειώσαμε στο δοκάρι χάθηκε το παιχνίδι.

Δεν μπορώ να κρατήσω την εμφάνιση και το αποτέλεσμα, αλλά αυτό που θέλω να κρατήσω είναι την αντίδρασή μας μέσα στο παιχνίδι και στο δεύτερο ημίχρονο».

Για την αμυντική λειτουργία της ομάδας του: «Έχουμε πολύ κακές αντιδράσεις στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε πολύ κακές αποκρούσεις και, έτσι, ο ΠΑΟΚ μπόρεσε να βρει πολύ εύκολα δεύτερες επιθέσεις πολύ γρήγορα. Αυτό του έδωσε την κατοχή και τον έλεγχο του αγώνα».

Ρωτήθηκε για το ποια είναι καλύτερη ομάδα μεταξύ ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού και ΑΕΚ: «Είναι διαφορετικό σημείο που αντιμετωπίσαμε τις τρεις ομάδες. Τον Ολυμπιακό σε κακή περίοδο, την ΑΕΚ μετά από ευρωπαϊκό παιχνίδι και τον ΠΑΟΚ ξεκούραστο. Δεν μπορώ να βγάλω έτσι συμπεράσματα».

Εάν τον φοβίζει η βαθμολογική θέση του Αστέρα: «Δεν φοβάμαι τίποτα και, φυσικά, δεν φοβάμαι και τη βαθμολογία. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας και έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ