Stoiximan Super League

Παντελίδης: «Διψάμε για την πρόκριση. Δεν κάναμε μάταια τόση προσπάθεια πέρσι»

«Χρειαζόμαστε έναν παίκτη-σημείο αναφοράς πίσω από τον επιθετικό».

Στους λόγους που είχαν ως αποτέλεσμα την ήττα με ανατροπή από την Χιμπέρνιαν στάθηκε ο Σάββας Παντελίδης μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο προπονητής των Αρκάδων παραδέχθηκε ότι ένας από τους λόγους της διαφορετικής εικόνας ήταν η έλλειψη δυνάμεων η οποία επήλθε μετά το 70ο λεπτό της αναμέτρησης.

Εκτός αυτών ο Σάββας Παντελίδης στάθηκε στη σημασία απόκτησης ενός επιθετικού ο οποίος θα αποτελεί σημείο αναφοράς και –όπως είπε- θα ελευθερώσει όλη την ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάββα Παντελίδη στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Βαγγέλη Νερατζιά:

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάββα Παντελίδη στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Βαγγέλη Νερατζιά:

 

-Για το παιχνίδι με την Χιμπέρνιαν και τους λόγους της ανατροπής:
«Μας εντυπωσίασε το γήπεδο... είχε 20000 γήπεδο και βοήθησαν πολύ  την ομάδα τους.  Η ανατροπή έχει να κάνει με τη κατάσταση της ομάδας. Ήταν μόλις το τέταρτο παιχνίδι μας και από το 70’ και μετά δεν είχαμε πολλές δυνάμεις. Έπαιξε ρόλο και η απειρία της ομάδας γιατί πολλά παιδιά δεν είχαν ευρωπαϊκό παιχνίδι. Παίζει ρόλο και η ηλικία, ο μικρός ΜΟ στην αμυντική γραμμή. Όχι ότι φταίει αυτό αλλά η εμπειρία σε βοηθά να διαχειριστείς κάποια πράγματα στον αγώνα. Και τέλος πρέπει να επισημάνω ότι τα δύο γκολ τα δεχόμαστε με παίκτη λιγότερο.
Στο γήπεδό της η Χιμπέρνιαν ανεβάζει πολλούς παίκτες. Στο πρώτο ημίχρονο ο τρόπος που παίξαμε δεν επέτρεπε στον αντίπαλο να αλλάξει πάσες. Δεν είχαν πάσες και το παιχνίδι που συνηθίζουν και αποδιοργανώθηκαν. Στο δεύτερο 45λεπτό δεν είχαμε τη δύναμη να κάνουμε το ίδιο».

-Για τη συμμετοχή του Ματίας στη ρεβάνς:
«Νομίζω ότι θα τα καταφέρει...».

 -Για τον τρόπο παιχνίδιού του Αστέρα στη ρεβάνς:
«Η αντίπαλός μας έχει δείξει ότι έχει προβλήματα στα εκτός έδρας. Είναι λίγο αφελής και έχουμε παρατηρήσει ότι δέχεται περισσότερα γκολ. Πάνω σε αυτό το κομμάτι θα στηριχθούμε. Θέλει μια μυαλωμένη προσέγγιση το παιχνίδι»

-Για την παραμονή του και το ρόστερ:
«Δεν μου έχει ξανασυμβεί αλλά έγινε γιατί από τα παιδιά ήμασταν ικανοποιημένοι».

-Για τις μεταγραφές;
«Πρώτα από όλα θέλω να πω πως ούτε εγώ ούτε τα παιδιά κάναμε τέτοια προσπάθεια πέρσι για να έχουμε απλώς μια συμμετοχή στα προκριματικά. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι μόνο με αυτό και διψάμε για διάκριση και θα τα καταφέρουμε.
Μεταγραφικά χρειαζόμαστε έναν παίκτη πίσω από τον επιθετικό ή 2ο επιθετικό όπως το λέω... Δεν έχουμε, πλέον, παίκτη με τέτοια χαρακτηριστικά. Εάν έχουμε έναν παίκτη που θα είναι το σημείο αναφοράς τότε θα απελευθερωθούν όλοι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x