Stoiximan Super League

Παντελίδης: «Έφτασε στο τέλος του ένα ταξίδι με έντονα συναισθήματα»

Στο ευχάριστο τέλος του ταξιδιού για την Ηρακλή στη φετινή Σούπερ Λίγκα στάθηκε ο Σάββας Παντελίδης μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Ο τεχνικός του «Γηραιού» τόνισε πως δεν ήταν συγκεντρωμένοι τακτικά και υπήρξαν κάποιες ελλείψεις και είναι σημαντικό πως έμειναν για πέμπτη αγωνιστική δεν έχασαν. Έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες και στον κόσμο και χαρακτήρισε κόσμημα για τον Αστέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Στάθηκε στο πως ήθελαν να ευχαριστηθούν το ματς και πως διαφώνησε ο διαιτητής για την εμφάνιση που αφορούσαν οι «κυανέρυθροι».

Αναλυτικά:

«Σίγουρα, δεν ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι στο τακτικό κομμάτι. Είχαμε πολλές ελλείψεις. Αμυντικά παρουσιάσαμε δυσλειτουργία. Ήταν ένα παιχνίδι ανοιχτό από τις δύο ομάδες, θα μπορούσε οποιαδήποτε να νικήσει. Στο τέλος, το αποτέλεσμα μπορεί να μας αφήσει ικανοποιημένους, καθώς είναι η πέμπτη σερί αγωνιστική που δεν έχουμε χάσει. Τερματίσαμε σε μία θέση που, παρά τα προβλήματα που έχουμε, για εμάς είναι τιμητική.

Από την άλλη, φτάνει στο τέλος αυτή η χρονιά, ένα ταξίδι το οποίο ήταν γεμάτο από έντονα συναισθήματα και θέλω να πω ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’ στους συνεργάτες μου, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα είχαμε πετύχει τίποτα και ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’ στους ανθρώπους των αποδυτηρίων. Συγχαρητήρια αξίζουν και στα ποδιά που προσπάθησαν όλη τη χρονιά.

Τέλος, θα θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της ομάδας, που μας στήριξε παντού ειδικά στα τελευταία παιχνίδια. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και θέλω να τους πω πως είμαι χαρούμενος που συμμετείχα στο έργο που έκανε φέτος ο Ηρακλής.

Ο Αστέρας είναι ένα κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και εύχομαι η επόμενη χρονιά να είναι καλύτερη από τη φετινή».

Για το αν είπε κάτι στους παίκτες του πριν την έναρξη του παιχνιδιού:
"Είπαμε πως πρέπει να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι. Απλώς, είπα στα παιδιά πως είναι σημαντικό να μη χάνεις, να πρέπει να νικάς ακόμα και στην προπόνηση, γιατί αυτό σε κάνει πιο ανταγωνιστικό σαν άνθρωπο. Έπρεπε να τιμήσουμε τη φανέλα που φοράμε».

Για το γεγονός πως ο Ηρακλής αγωνίστηκε με τη φανέλα προπόνησης:
"Δε συμφωνούσε ο διαιτητής για το πορτοκαλί με το κίτρινο. Θεωρούσε πως θα μπερδευόταν, αλλά νομίζω πως δεν ήταν τόσο σημαντικό αυτό. Υπήρχαν, όμως, ρούχα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x