Ο Σάββας Παντελίδης μίλησε για τα πράγματα που κρατάει από την προετοιμασία, υποστήριξε πως ο Άρης θα είναι έτοιμος όταν πρέπει, ενώ αναφέρθηκε σε Ιντέγε και Σούντγκρεν.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Άρη:

Για το παιχνίδι: «Αν το ζητούμενο σε μία προετοιμασία είναι να είσαι βελτιωμένος από παιχνίδι σε παιχνίδι, νομίζω οτι το καταφέρνουμε. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και μέχρι το 50 θεωρώ πως η ομάδα ήταν βελτιωμένη. Βλέπω μία πρόοδο στην ομάδα, η οποία την τελευταία εβδομάδα είναι πιο γρήγορη. Είμαι αισιόδοξος οτι θα παρουσιάσουμε αυτό που πρέπει. Θα πρέπει να υπάρχει μια ομοιογένεια. Θα πρέπει να συνηθίσουν τα παιδιά να παίζουν 60-70 λεπτά, γιατί σε 2 εβδομάδες πλησιάζει το επίσημο παιχνίδι».

Για το τι κρατάει και τι αφήνει από την Ολλανδία: «Θα ήθελα να κρατήσω την σοβαρότητα και την προσπάθεια των παικτών. Αυτό που αφήνω πίσω μας είναι η ταλαιπωρία πριν τα παιχνίδια, με τις αποστάσεις».

Για τον Σούντγκρεν: «Είναι ένα παιδί που θα μας βοηθήσει πάρα πολύ. Το περιμένουμε και ελπίζουμε να πάνε όλα καλά».

Για το έμψυχο υλικό: «Δεν υπάρχει προπονητής στον κόσμο που να θέλει όσες περισσότερες επιλογές γίνεται. Το ζητόυμενο όμως είναι να υπάρχει ανταγωνιστικότητα. Ανεβαίνει η ανταγωνιστικότητα όταν έχουμε πολλές λύσεις. Αυτό είναι το μυστικό για να πάει μπροστά η ομάδα, μέσα από την καθημερινότητα της ομάδας».

Για τη βελτίωση στο παιχνίδι: «Φέραμε τον αντίπαλο πολλές φορές σε δύσκολη θέση. Αν ήμασταν πιο ξεκούραστοι θεωρώ πως θα είχαμε πετύχει ένα γκολ. Κρατάμε το θάρρος που είχαμε στο παιχνίδι μας. Δείξαμε οτι μπορούμε να τολμήσουμε. Θέλαμε περισσότερη συγκέντρωση και περισσότερα τελειώματα».

Για τον Μπράουν Ιντέγε: «Υπομονή με τον Μπράουν. Θα πάρει τον χρόνο του και θα είναι έτοιμος όταν πρέπει».

TAGS: Άρης
Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ