Europa League

Παντελίδης: «Η αποβολή μας σκότωσε, αναλαμβάνω την ευθύνη»

Ο προπονητής του Άρη μίλησε για τη βαριά ήττα με σκορ 3-0 από τη Μόλντε.

Την ευθύνη της ήττας του Άρη με σκορ 3-0 από τη Μόλντε στη Νορβηγία ανέλαβε ο Σάββας Παντελίδης, μιλώντας μετά το τέλος του πρώτου αγώνα των δύο ομάδων για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League. Ο προπονητής των «κίτρινων» στάθηκε ιδιαίτερα στην αποβολή του Βέλεθ και έδωσε το σύνθημα για τη μεγάλη ανατροπή στη ρεβάνς.

Αναλυτικά, μίλησε:

Για τον αγώνα: «Η παρουσία μας γενικά ήταν καλή. Τα λάθη είναι από αυτά που δεν περιμένεις να δεις. Στο δεύτερο ημίχρονο βγήκαμε με διάθεση να πετύχουμε ένα τέρμα. Με τον τρόπο που μπήκαμε στο β’ μέρος δείξαμε ότι θα μπορούσαμε, αλλά ήρθε η αποβολή και μας σκότωσε εντελώς. Δεν μας πήγε τίποτα καλά. Το βάρος θα το σηκώσω εγώ, δεν θα τα παρατήσουμε τον επαναληπτικό. Ασφαλώς και είναι δύσκολη η ρεβάνς. Στο ματς από το 60’ και μετά αλλάζει αυτή η ομάδα, δεν είναι και τόσο ποιοτική, αλλά εμείς δεν είχαμε 11 ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο για να πιέσουμε».

Για τα ατομικά λάθη των παικτών του: «Ασφαλώς δεν περίμενα να δω κάποια πράγματα που κάναμε εμείς. Δεν είμαι εγώ αυτός που θα ρίξω ευθύνη σε κάποιον παίκτη, πρώτα εγώ έχω την ευθύνη που επιλέγω ποιος θα παίξει. Δεν θέλω να πω παραπάνω πράγματα γιατί ίσως και να είναι λάθος εκτίμηση».

Για τον τραυματισμό του Βέλεθ: «Ο Βέλεθ είχε ένα θέμα στο γόνατο από το ζέσταμα. Δεν ήταν τόσο σοβαρό για να πάμε σε αλλαγή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x