Stoiximan Super League

Παντελίδης: «Η ομάδα χτίζεται ακόμα, νιώθουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου»

Ο Σάββας Παντελίδης αναφέρθηκε στα στοιχεία που χάρισαν τη νίκη στον Άρη επί του ΟΦΗ.

Ο Άρης επικράτησε 3-1 του ΟΦΗ με ανατροπή και έκανε καθοριστικό βήμα για την ευρωπαϊκή έξοδο, με τον προπονητή Σάββα Παντελίδη να αναφέρεται στο χαρακτήρα που έχει η ομάδα του, αλλά τη συμπαράσταση που δείχνουν οι φίλοι των «κιτρίνων».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σάββας Παντελίδης στη συνέντευξη Τύπου:

- Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Πετύχαμε μια σημαντική, αλλά και δύσκολη νίκη. Είδα νευρικότητα η οποία δεν δικαιολογείται. Μετά το γκολ του ΟΦΗ έγινε ακόμη χειρότερα, το οποίο ήταν αντίθετο της εικόνας του αγώνα. Θα έπρεπε να ήμασταν πιο ήρεμοι. Η ουσία είναι ότι αυτή η ομάδα χτίζεται αλλά με το σημερινό αποτέλεσμα έδειξε ότι το κάνει με χαρακτήρα. Ήμασταν ήρεμοι στο δεύτερο ημίχρονο. Μας έφυγε η νευρικότητα, επιτεθήκαμε σωστά. Κρατάμε την αντίδραση και κυρίως το γεγονός ότι αυτή η ομάδα σου δίνει την εντύπωση πως ό,τι κι αν γίνει, θα κερδίσει. Θεωρώ ότι πετύχαμε μια σημαντική νίκη αλλά το πρωτάθλημα δεν τελείωσε ακόμη. Έχουμε μπροστά μας έναν σημαντικό αγώνα με τον Παναθηναϊκό».

- Για την εμπιστοσύνη του κόσμου κι αν του δίνει σιγουριά αυτό: «Ναι. Το εισέπραξα κι εγώ. Μπορώ να σας πω ότι στο ημίχρονο, μιλώντας με τα παιδιά, είπαμε ότι χάνουμε ένα παιχνίδι, μπορεί να το χάσουμε, αλλά θα πρέπει να είμαστε ήρεμοι και να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε με σωστό τρόπο. Θεωρώ ότι ο ρυθμός μας κούρασε περισσότερο τον ΟΦΗ. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε ηρεμία, κρατήσαμε τις αποστάσεις… Σε κάθε περίπτωση αισθανόμαστε κι εμείς την εμπιστοσύνη του κόσμου προς την ομάδα».

- Για το αν έδωσε εντολή να εκτελέσει το πέναλτι ο Ντιγκινί:
«Αυτό είναι οικογενειακό ζήτημα. Θα το μάθετε αργότερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x