Stoiximan Super League

Παντελίδης: «Κάναμε ένα βήμα μπροστά – Περιμένουμε 2-3 παίκτες»

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια, όχι όμως και από το ποδόσφαιρο που απέδωσε η ομάδα του, δήλωσε ο Σάββας Παντελίδης, που έκανε λόγο για προσθήκη δύο-τριών ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί μπορεί να μην κάναμε ένα παιχνίδι με ποιότητα, αλλά δεν μπορώ να παραβλέψω πως προσπάθησαν πάρα πολύ. Έτρεξαν με ένταση στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού και παρότι δεχτήκαμε το 1-1 μέσα σε ένα λεπτό το πίστεψαν κι έφτασαν στη νίκη. Ασφαλώς δεν ήμασταν αυτό που θέλουμε και σε αυτό παίζει ρόλο πως ο Αστέρας είναι μια καλή ομάδα με μεγάλη βελτίωση, ειδικότερα αυτή την περίοδο, αλλά κι εμείς δεν είμαστε ακόμα εκεί που θέλουμε. Κρατάμε τους τρεις πάρα πολύ σημαντικούς βαθμούς, αλλά έχουμε δρόμο ακόμα για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε».

Για αν η νοοτροπία είναι αυτή που έδειξαν οι παίκτες του: «Χρειαζόμαστε ακόμα περισσότερη βελτίωση. Κάναμε ένα βήμα, αλλά η σκάλα είναι μεγάλη. Πρέπει να ανεβάσουμε τις εντάσεις μας, να βάλουμε το θέλω περισσότερο μέσα στο παιχνίδι να πηγαίνουμε σε όλες τις φάσεις με μεγαλύτερο πάθος και μεγαλύτερη ενέργεια. Κάναμε ένα βηματάκι μπροστά».

Για το αν τελικά το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το δημιουργικό κόντρα σε κλειστές άμυνες: «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι δεν δημιουργούμε, αλλά είμαστε μια ομάδα που δεν μπορούμε ούτε να κρατήσουμε το μηδέν. Δεν δημιουργούμε, δεν έχουμε αυτοματισμούς ναι, αλλά δεν είμαστε καλοί και στο αμυντικό κομμάτι. Δεχόμαστε γκολ σε κάθε ματς. Είναι κομμάτια που χρειάζονται βελτίωση. Σίγουρα έχουμε καλύτερη εικόνα από πριν αλλά το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο».

Για τις μεταγραφές: «Περιμένουμε δυο - τρία παιδιά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x