Stoiximan Super League

Παντελίδης: «Μπορεί να έγινα κουραστικός, αλλά…»

Δικαιωμένος που με την επιμονή του να χαρακτηρίζει δύσκολο το παιχνίδι με τον Απόλλωνα στους παίκτες του εκείνοι το αντιμετώπισαν τελικά με σοβαρότητα εμφανίστηκε ο Σάββας Παντελίδης.

Την ικανοποίησή του για την εμφάνιση, αλλά και τη νοοτροπία που έδειξε ο Άρης στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα (5-0) παρουσιάστηκε ο Σάββας Παντελίδης.

Ο τεχνικός των «κίτρινων» σημείωσε ότι έγινε κουραστικός -προσπαθώντας να πείσει τους παίκτες του ότι θα ήταν σημαντικό ματς- ωστόσο είδε ότι η επιμονή του… έπιασε τόπο.

Παρόλα αυτά, απέφυγε να μιλήσει για τον στόχο της πεντάδας ή αν μπορεί ο Άρης να μπει σφήνα και στην τετράδα, ενώ δήλωσε χαρούμενος για την κλήση των Σιώπη-Βαλεριάνου στην Εθνική.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παντελίδης

Για την εμφάνιση του Άρη: «Μπορεί να έγινα κουραστικός αυτή την εβδομάδα με τα παιδιά, προσπαθώντας να τους πείσω ότι είναι ακόμη ένα σημαντικό παιχνίδι. Ήταν πιστοί στο πλάνο, είδα παίκτες μετά το 4-0 να πιέζουν δύο-δύο πάνω στη μπάλα.

Εκεί που έπρεπε είχαν υπομονή, είχαν συνεργασίες και από την ώρα που βάλαμε το δεύτερο γκολ ήταν όλα πολύ εύκολα. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την εμφάνιση, ευχαριστούμε τον κόσμο για την βοήθεια. Με σοβαρότητα από αύριο, κοιτάζουμε το επόμενο ματς».


Για το αν κλείδωσε η πεντάδα: «Τα παιχνίδια είναι τόσα που δεν έχει κλειδώσει. Όταν δεν θα μπορεί να μας φτάσει ο έκτος, τότε θα πούμε ότι κλείδωσε».

Για ενδεχόμενο πλεονέκτημα της τετράδας: «Δεν βλέπω τίποτα. Με ενδιαφέρει η νοοτροπία της ομάδας και το επόμενο ματς. Στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε λίγο καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι».

Για την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών που πέρασαν ως αλλαγή στο παιχνίδι: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό για έναν προπονητή να έχει βοήθεια από τον πάγκο. Όταν από τις τρεις αλλαγές σκοράρουν οι δύο, κερδίζουν ψυχολογία. Θα τους χρειαστούμε όλους στη συνέχεια».

Για την κλήση Σιώπη-Βαλεριάνο και την διακοπή: «Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι αν θα μας κάνει καλό ή κακό. Επειδή πάντα βλέπω την ομάδα σαν οικογένεια μου και χαίρομαι που δύο παιδιά μέσα από την οικογένεια μου βρίσκονται στην εθνική ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x