Stoiximan Super League

Παντελίδης: «Μπορούμε και καλύτερα»

Διαβάστε τι δήλωσε ο Σάββας Παντελίδης στη συνέντευξη Τύπου...

Την πεποίθηση ότι ο Αστέρας Τρίπολης μπορεί να αγωνιστεί καλύτερα και από τον σημερινό αγώνα κόντρα στον Πλατανιά εξέφρασε ο Σάββας Παντελίδης.

«Είμαστε ικανοποιημένοι από την έκταση του σκορ αλλά επειδή πάντα θέλουμε να καταφέρουμε κάτι καλύτερο νομίζω πως μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα», ανέφερε.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης στην συνέντευξη Τύπου:

"Σήμερα έγινε ένα παιχνίδι που νομίζω ότι δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση. Θεωρώ ότι παίξαμε τόσο όσο χρειαζόταν για να δημιουργήσουμε κάποιες ευκαιρίες και πήραμε μια σημαντική νίκη χωρίς να ενθουσιάσουμε με την απόδοση μας. Φυσικά, δεν ήταν εύκολο καθώς υπήρχε και η διακοπή αλλά δεν είναι επίσης εύκολο να συγκεντρώσεις τους παίκτες σου. Είμαστε ικανοποιημένοι από την έκταση του σκορ αλλά επειδή πάντα θέλουμε να καταφέρουμε κάτι καλύτερο νομίζω πως μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα".

Πιστεύετε πως η ομάδα σας επηρεάστηκε από την διακοπή;

"Νομίζω πως όχι. Η εικόνα που είχαμε στα αποδυτήρια και καθημερινά στις προπονήσεις και θεωρώ πως θεωρώ πως δεν δείχνει ότι επηρεαστήκαμε από την διακοπή".

Για την χρησιμοποίηση του Κώτσιρα στο αριστερό άκρο της άμυνας:

"Σήμερα είχαμε απώλειες με τιμωρημένους ποδοσφαιριστές αλλά και με τους τραυματίες Γιαννούλη και Κυριακόπουλο και έτσι είχαμε θέμα στην αριστερή μας πλευρά. Γι' αυτό χρησιμοποιήθηκε εκεί ο Κώτσιρας. Δεν είμαστε τόσο πλούσιοι σε έμψυχο υλικό ώστε να μπορούμε να καλύψουμε όλες μας τις απουσίες. Προσπαθούμε για το καλύτερο και νομίζω ότι ο κόσμος το αντιλαμβάνεται αυτό".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x