Κύπελλο Ελλάδας

Παντελίδης: «Μπορούσαμε κι άλλο γκολ»

Ευχαριστημένος από την εικόνα του Αστέρα Τρίπολης στη νίκη επί των Τρικάλων έμεινε ο Σάββας Παντελίδης, αλλά όχι και από την αποτελεσματικότητα της ομάδας του και στάθηκε στην υποδοχή των γηπεδούχων.

Ο Αστέρας σφράγισε πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος με το εκτός έδρας 1-0 επί των Τρικάλων και ο Σάββας Παντελίδης έμεινε ικανοποιημένος και με την εμφάνιση της ομάδας του πέραν της νίκης.

Ωστόσο, τόνισε ότι η ομάδα του θα μπορούσε να πάρει με πιο εύκολο τρόπο τη νίκη, καθώς είχε τη δυνατότητα να σημειώσει κι άλλο γκολ.

«Αρχικά για μένα είναι μεγάλη υπόθεση το ότι με τιμήσατε. Πέρασα από τα Τρίκαλα ουσιαστικά για 11 παιχνίδια και γυρνώντας σήμερα έπειτα από 8 χρόνια με τιμήσατε. Αυτό δείχνει την ποιότητα που έχετε και σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Μάλλον ήταν λάθος που έφυγα τότε... Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ γιατί είναι από τις στιγμές που σου μένουν στο ποδόσφαιρο. Νομίζω πως δεν χωράει αμφιβολία πως ήμασταν αρκετά καλοί στο σημερινό ματς. Δεν θεωρώ ότι ήταν ένα από τα καλύτερά μας παιχνίδια αλλά ήμασταν τόσο καλοί όσο χρειαζόταν για να κερδίσουμε σήμερα.

Στο αμυντικό κομμάτι ήμασταν καλοί, όπως και στη δημιουργία. Στο τελευταίο κομμάτι όμως όχι. Φταίει και το γήπεδο, φταίμε κι εμείς όμως. Θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει τουλάχιστον ένα τέρμα παραπάνω για να μπορέσουμε να ηρεμήσουμε, κάτι το οποίο το χρειαζόμαστε. Κρατάμε ότι μετά από την ισοπαλία της Κυριακής στο 90' κερδίσαμε σήμερα. Η νίκη είναι πάντα νίκη και νιώθεις στα αποδυτήρια αλλά και στο λεωφορείο πολύ διαφορετικά απ' ότι αισθάνεσαι αν δεν έχεις κερδίσει. Ετοιμαζόμαστε για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αυτό της Δευτέρα απέναντι στην Ξάνθη. Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ
», δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x