Stoiximan Super League

Παντελίδης: «Πάντα θα υπάρχει άγχος στο ποδόσφαιρο»

Στο γεγονός πως θα υπάρχει πάντα άγχος όσο ο Αστέρας Τρίπολης διεκδικεί την πέμπτη θέση, στάθηκε ο Σάββας Παντελίδης μετά το 3-1 στην έδρα της Κέρκυρας.

Ο τεχνικός των Αρκάδων τόνισε πως στο πρώτο ημίχρονο θυμήθηκαν το ματς με τον Λεβαδειακό στο τέλειωμα των φάσεων. Θεωρεί πως ο Απόλλων θα έρθει ελεύθερος και χωρίς άγχος, αφού παρέμεινε στην κατηγορία, και ζήτησε να κρατηθούν χαμηλά οι τόνοι.

Μέχρι να ανοίξει το σκορ, σας ήρθε στο μυαλό το παιχνίδι απέναντι στον Λεβαδειακό;
«Σε πολύ μεγάλο βαθμό. Εγώ είμαι εδώ για να βλέπω τι πρέπει να διορθώσουμε στο παιχνίδι μας και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε. Δυστυχώς, στο πρώτο ημίχρονο και πάλι εμφανιστήκαμε φλύαροι και με πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων. Κάνουμε πάρα πολλές ευκαιρίες για εκτός έδρας παιχνίδια. Θα έπρεπε να είμαστε πιο κυνικοί».

- Διευκολύνει το αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα στη Ριζούπολη το έργο της ομάδας την επόμενη αγωνιστική;
«Το αντίθετο, το κάνει πιο δύσκολο. Ο Απόλλωνας θα έρθει στην Τρίπολη χωρίς άγχος κάτι που αναμένεται να δυσκολέψει το έργο μας.
Πάντα θεωρώ το παιχνίδι που έρχεται πιο δύσκολο από εκείνο που πέρασε, αφού υπάρχει στόχος για την ομάδα μου».

Υπάρχει άγχος για το κυνήγι της πέμπτης θέσης;
«Για να μην υπάρχει άγχος στο ποδόσφαιρο θα πρέπει να είσαι εντελώς αδιάφορος. Πάντα υπάρχει άγχος στην μπάλα. Απλά, το άγχος σου θα πρέπει να είναι δημιουργικό. Αυτό θα προσπαθήσω να περάσω και στα παιδιά στην διάρκεια της επόμενης εβδομάδας. Πρέπει να κρατήσουμε χαμηλά τους τόνους και να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί για το παιχνίδι που έρχεται».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x