Stoiximan Super League

Παντελίδης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες, είχε φτάσει η ώρα του “πρέπει”»

Ο Σάββας Παντελίδης απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του Αστέρα Τρίπολης, που δεν «λύγισαν» από την πίεση της νίκης επί του Απόλλωνα και τελικά κέρδισαν.

Μόνο... μπράβο είχε να μοιράσει ο Σάββας Παντελίδης στους ποδοσφαιριστές του Ατσέρα Τρίπολης, όπως φάνηκε και από τα λεγόμενά του στη συνέντευξη Τύπου μετά το 2-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης, σήμερα το απόγευμα.

Ο λόγος δεν ήταν τόσο το αποτέλεσμα όσο ότι, όπως είπε ο έμπειρος τεχνικός των Αρκάδων, οι παίκτες του ήξεραν ότι δεν υπήρχε για αυτούς το περιθώριο απώλειας βαθμών και παρόλα αυτά δεν «λύγισαν»…

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου που κατάλαβαν πόσο κρίσιμος ήταν για μας ο σημερινός αγώνας αλλά και στον κόσμο που μας συμπαραστάθηκε. Στα προηγούμενα τρία παιχνίδια δεν πήραμε βαθμό, όμως τώρα είχε φτάσει η ώρα του “πρέπει”. Κι όταν μπαίνεις στα αποδυτήρια και πρέπει να κερδίσεις το έργο σου είναι σαφώς πιο δύσκολο. Γι' αυτό και δίνω συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί μπήκαν στο γήπεδο και είχαν στο μυαλό τους μόνο το πόσο γρήγορα θα μπορέσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι», είπε αρχικά ο Παντελίδης.

Και συμπλήρωσε: «Στο ματς υπήρχαν στιγμές που μας ενθουσιάζουν και ένα κακό διάστημα στο δεύτερο ημίχρονο που έχει να κάνει με τα ρίσκα που πήρε ο αντίπαλος. Και φυσικά ότι όταν έχεις το σκορ είναι δύσκολο να μείνεις συγκεντρωμένος για 90 λεπτά. Θα έλεγα ότι το σημείο που χρειάζεται να βελτιώσουμε είναι το εύκολο γκολ. Είναι ένα σημείο που χρειάζεται δουλειά, συγκέντρωση και πάνω απ' όλα σοβαρότητα».

Όσο για την αναμέτρηση του Κυπέλλου, με την ίδια ομάδα και αν θα επηρεάσει η σημερινή νίκη; «Οχι δεν το νομίζω. Τουλάχιστον μ’ εμένα προπονητή δεν πρόκειται ποτέ να συμβεί αυτό. Μια αγωνιστική πτώση υπήρξε αλλά έχει να κάνει με το στυλ που επέλεξε ο αντίπαλος να αγωνιστεί. Προσπάθησαν να βγουν μαζικά στην επίθεση και δεν εκμεταλλευτήκαμε όπως θα θέλαμε τους ανοιχτούς χώρους. Ασφαλώς, θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Θα το σχεδιάσουμε από την αρχή σαν να μην είχαμε συναντηθεί ποτέ με τον Απόλλωνα», απάντησε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x