Stoiximan Super League

Παντελίδης: «Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο»

Δίκαιη ήταν η νίκη της ΑΕΚ σύμφωνα με τον προπονητή του Αστέρα Τρίπολης, Σάββα Παντελίδη.

Δίκαιη ήταν η νίκη της ΑΕΚ σύμφωνα με τον προπονητή του Αστέρα Τρίπολης, Σάββα Παντελίδη, ο οποίος ανέφερε πως στο διάστημα που οι γηπεδούχουν σκόραραν, η ομάδα του είχε καταφέρει να ισορροπήσει το ματς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάββας Παντελίδης στη συνέντευξη Τύπου:

«Είδαμε ένα ματς που είναι χωρισμένο σε τρία μέρη. Στο πρώτο ημίχρονο είναι πολύ καλύτερη και χάνει ευκαιρίες η ΑΕΚ, ένα 15λεπτο-20λεπτο στο δεύτερο ημίχρονο που ισορροπούμε αλλά δεχόμαστε το γκολ και μετά το τελευταίο κομμάτι που είχαμε ευκαιρίες αλλά θα μπορούσε να μεγαλώσει και το σκορ η ΑΕΚ. Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο, θα έπρεπε να έχουμε κι άλλη τύχη για να πάρουμε κάτι με βάση την εμφάνιση μας», είπε αρχικά.

Για το πώς είδε την ΑΕΚ σε σχέση με ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό: «Είναι τα ίδια θα έλεγα, τις άλλες ομάδες τις έχουμε βρει σε άλλες στιγμές. Νομίζω έχει πολύ δρόμο ακόμη και θα πρέπει όλοι να είναι πολύ προσεκτικοί».

Για τη συνέχεια: «Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη, το πρόβλημα μας θα είναι όταν μας λείψουν παίκτες. Οταν μας λείψουν θα έχουμε πραγματικά πρόβλημα, δεν θα μπορούσε να παρουσιάσουμε την ίδια εικόνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x