Stoiximan Super League

Παντελίδης: «Υπάρχει χέρι στο γκολ του Πανιωνίου»

Ο Σάββας Παντελίδης υποστήριξε πως η ομάδα του δικαιούταν τη νίκη αλλά δεν την πήρε καθώς ο Πανιώνιος ισοφάρισε με γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει.

Άδικη χαρακτήρισε την ισοπαλία με τον Πανιώνιο ο Σάββας Παντελίδης, λέγοντας πως ο Άρης ήταν καλύτερος και το γκολ που δέχτηκε δεν έπρεπε να μετρήσει καθώς ο Τσιλούλης είχε χρησιμοποιήσει το χέρι του για κοντρόλ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ζήσαμε ένα παρομοιότυπο ματς με το παιχνίδι που έγινε με τον Παναιτωλικό, αλλά σίγουρα ήμασταν μια διαφορετική ομάδα. Θεωρώ ότι αν κάποιος έπρεπε να κερδίσει, ήταν η ομάδα μου. Κάναμε καλή προσπάθεια παρ’ ότι μείναμε νωρίς με δέκα παίκτες, σε μια φάση, πριν από την οποία υπάρχει ένα σοβαρό φάουλ που ίσως να είναι και κίτρινη κάρτα και γενικά με αυτό που είδα σήμερα δεν έχουμε τον απαιτούμενο σεβασμό σαν ομάδα.

Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, είμαστε στο σωστό δρόμο και αξίζουν στους παίκτες συγχαρητήρια για την προσπάθεια. Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα, αλλά οι συνθήκες του παιχνιδιού δεν ήταν οι ίδιες. Παίξαμε 80 λεπτά χωρίς κλασικό αμυντικό χαφ, έγιναν δύο αναγκαστικές αλλαγές, αλλά έχει πολύ μεγάλη σημασία ότι μείναμε πιστοί στο πλάνο μας και προσπαθήσαμε να παίξουμε από τα άκρα. Σίγουρα είχαμε μεγάλη βοήθεια από τον κόσμο. Σε σπρώχνει να προσπαθήσεις. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Χαμηλά το κεφάλι και πάμε για το επόμενο ματς»
, είπε αρχικά.

Για τις φάσεις που διαμαρτύρεται ο Άρης: «Στη φάση του Πανιωνίου υπάρχει παράβαση. Υπάρχει χέρι. Δεν το είδα στην τηλεόραση, αλλά η φάση έγινε από την πλευρά μου και το είδα».

Για την κατάσταση των τραυματιών: «Ο Τόνσο είχε ένα σφίξιμο στη γάμπα του, αισθάνθηκε κράμπες από την υπερπροσπάθεια γιατί για 80λεπτά τον βάλαμε αμυντικό χαφ. Όπως κι αρκετοί άλλοι έκαναν υπερπροσπάθεια. Ο Δεληζήσης είχε ένα πρόβλημα, το οποίο νομίζω επιδεινώθηκε. Θα δούμε…».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x