Stoiximan Super League

Παντελίδης: «Δίκαια ο Ατρόμητος, είμαι υπεύθυνος για το κάκιστο πρώτο ημίχρονο»

Την ευθύνη της κακής εμφάνισης του Άρη στο πρώτο ημίχρονο ανέλαβε ο Σάββας Παντελίδης που παραδέχθηκε το δίκαιο της νίκης του Ατρόμητου.

Την ανωτερότητα του Ατρόμητου στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα παραδέχθηκε ο προπονητής του Άρη, Σάββας Παντελίδης που ανέλαβε παράλληλα την ευθύνης της κάκιστης εμφάνισης του πρώτου ημιχρόνου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου:

«Το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρχαμε στο γήπεδο και τίποτα δεν πήγε καλά. Δεν είχαμε καλή κυκλοφορία και αυτό μας δυσκολεύει. Ίσως το χειρότερο ημίχρονο όσο είμαι εδώ. Χάσαμε το τρίτο πέναλτι της σεζόν και αυτό δεν είναι καλό, γιατί πρέπει να παίρνει αυτό που σου δίνει το παιχνίδι. Η αντίδρασή μας στο 2-1 και στο 3-2 δεν ήταν καλή, αφού είχαμε το μυαλό μας στην επίθεση. Αυτό δεν πρόκειται να ξανασυμβεί ποτέ. Δεν αδικούμαστε από το αποτέλεσμα, ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια».

Για το αν έμεινε ικανοποιημένος από τις αλλαγές: «Όντως οι αλλαγές που κάναμε δεν μας βγήκαν».

Για την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου: «Το πρώτο ημίχρονο ήταν ό,τι χειρότερο και υπεύθυνος για αυτό είμαι εγώ. Θα αντιδράσουμε όμως».

Για την επιλογή να μείνει στον πάγκο ο Δεληζήσης: «Η επιλογή γίνεται με ό,τι έχω δει στις προπονήσεις. Πίστευα ότι ο Ατρόμητος θα χτυπήσει στην πλάτη μας».

Για τους λόγους που έφεραν την κακή εμφάνιση: «Ο Ατρόμητος μας πίεσε πολύ ψηλά και δεν μας άφησε να κυκλοφορήσουμε την μπάλα. Αυτό μας δυσκόλεψε πάρα πολύ γιατί θέλουμε να έχουμε την μπάλα στα πόδια μας. Το πιο κρίσιμο σημείο είναι όχι το χαμένο πέναλτι, αλλά το χαμένο πέναλτι σε συνδυασμό με το γκολ που δεχόμαστε αμέσως».

Για την πτώση της απόδοσης του Ματέο Γκαρσία: «Έχω μιλήσει μαζί του. Περνά μια περίοδο που δεν του βγαίνουν. Έχουμε μιλήσει, είναι νεαρός και πρέπει να τον στηρίξουμε, γιατί μόνο έτσι θα μπορεί να αποδώσει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x