Stoiximan Super League

ΠΑΕ Απόλλων: «Απόλυτη στήριξη στον Παράσχο»

Την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο του Γιώργου Παράσχου εξέφρασε με ανακοίνωσή της η διοίκηση της Ελαφράς Ταξιαρχίας.

Στο τιμόνι του Απόλλωνα Σμύρνης αναμένεται να μείνει μέχρι το τέλος της σεζόν, παρά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα του τελευταίου διαστήματος ο Γιώργος Παράσχος.

Η Ελαφρά Ταξιαρχία με ανακοίνωσή της ξεκαθάρισε πως στηρίζει απόλυτα τον Έλληνα τεχνικό, διαψεύδοντας τα σενάρια που την ήθελαν να εξετάζει την αντικατάστασή του με τον Μάκη Χάβο.

Παράλληλα πρόσθεσε πως η βαθμολογική θέση της ομάδας οφείλεται στην διαιτητικά λάθη και κακοτυχία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα, η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ξεκαθαρίζει ότι η ομάδα μας βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση όσον αφορά την παραμονή της στην κατηγορία κυρίως λόγω εσφαλμένων διαιτητικών αποφάσεων και εξ αιτίας της ατυχίας της.

Παρά το γεγονός αυτό, η διοίκηση, το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές συνεχίζουμε όλοι μαζί μέχρι τέλους της προσπάθεια προκειμένου να επιτύχουμε τον στόχο μας. Τα δημοσιεύματα για συναντήσεις με άλλους προπονητές είναι αναληθή. Ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας και μόνο κακό κάνουν στην ομάδα μας.

Κακό στην ομάδα μας κάνουν και όσοι τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή αναλώνονται σε κριτική για τις όποιες επιλογές έχουν γίνει. Αυτό που προέχει είναι οι φίλαθλοι της ομάδας να βρίσκονται στο πλευρό του προπονητή και των ποδοσφαιριστών και να στηρίξουν τη δύσκολη προσπάθεια που κάνουν μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Οτιδήποτε άλλο μόνο αποπροσανατολιστικά για την ομάδα μας μπορεί να ενεργήσει και να κάνει ακόμα πιο δύσκολη της θέση της.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x