Super League 2

ΠΑΕ Αχαρναϊκός: Θα είναι στην σκέψη όλων μας

Τα βαθύτατα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του Γιώργου Μωυσιάδη εκφράζουν, μέσω ανακοίνωσης από την ιστοσελίδα του Αχαρναϊκού, η διοίκηση, οι παίκτες και το προπονητικό τιμ της ομάδας.

Τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του Γιώργου Μωυσιάδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας στην περιοχή της Πάρνηθας, εκφράζουν με ανακοίνωσή τους μέσα από την ιστοσελίδα του Αχαρναϊκού, η διοίκηση, οι παίκτες και το προπονητικό τιμ της ομάδας.

Η ανακοίνωση

Ίσως το χειρότερο άρθρο που έχουμε γράψει μέχρι τώρα να είναι το σημερινό. Είναι αλήθεια ο Πρόεδρος της Εύξεινης Λέσχης Αχαρνών «Ο Καπετάν Ευκλείδης», ο πρώην.

Μία μαύρη μέρα είναι η σημερινή για τον Αχαρναϊκό. Ο άνθρωπος που στήριξε την ομάδα στα δύσκολα δεν είναι πια μαζί μας. Ο Γιώργος Μωυσιάδης, πρώην Πρόεδρος της ΠΑΕ αλλά πάνω απ’ όλα ο πιο φανατικός υποστηρικτής της ομάδας μας από χτες βρίσκεται στην γειτονιά των Αγγέλων

Η Διοίκηση της ΠΑΕ, οι παίκτες, το προπονητικό team, αλλά και όλοι οι φίλαθλοι συντετριμμένοι εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένεια. Είναι βέβαιο πως τα λόγια αυτές τις δύσκολες ώρες δεν μπορούν να εκφράσουν κανένα συναίσθημα. Γι’ αυτό ας σιωπήσουμε όλοι και ας προσευχηθούμε να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Κάθε φορά που η ομάδα θα αγωνίζεται ο «ΜΩΥ» θα είναι στην σκέψη όλων μας.

Καλό Ταξίδι Πρόεδρε…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x