Super League 2

ΠΑΕ Ηρακλής: «Θα ξεκινήσουμε όλοι μαζί την αντεπίθεση, για τη μεγάλη επιστροφή»

Κάλεσμα στους οπαδούς του Ηρακλή ενόψει της νέας σεζόν, με αφορμή το σημερινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης, απηύθυνε η διοίκηση του «Γηραιού».

Η ανακοίνωση

«Μετά από μια από μια πολύ δύσκολη όσο και μεταβατική χρονιά, ο Ηρακλής επιχειρεί φέτος ένα νέο ξεκίνημα τόσο σε διοικητικό όσο και αγωνιστικό επίπεδο, φιλοδοξώντας να πραγματοποιήσει μια πορεία αντάξια της ιστορίας και του κόσμου του, με την επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία από την οποία, όπως είναι γνωστό, δεν υποβιβάστηκε ποτέ αγωνιστικά.

Σ’ αυτό το νέο ξεκίνημα, η ΠΑΕ Ηρακλής, ο νέος μεγαλομέτοχος Τομ Παπαδόπουλος, το νέο διοικητικό συμβούλιο, οι ποδοσφαιριστές και οι εργαζόμενοι στα γραφεία της Μίκρας, σας θέλουν όλους στο πλευρό τους, συνοδοιπόρους στην προσπάθεια για μια δυναμική επάνοδο της ομάδας μας εκεί όπου διέπρεψε και διακρίθηκε επί σειρά δεκαετιών.

Σας θέλει αρωγούς και συνεργάτες σ’ αυτή τη νέα εποχή που ξεκινά και η οποία ευελπιστούμε ότι θα μας βγάλει οριστικά από την δύσκολη περίοδο που περιήλθε ο σύλλογος τα τελευταία χρόνια. Περίοδο στην οποία, κρατήθηκε όρθιος και είναι έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή.

Και όταν λέμε όλους, το εννοούμε με όλη τη σημασία της λέξεως. Εννοούμε τους ανθρώπους που από το υστέρημά τους στηρίζουν με συγκινητική προθυμία αυτή την προσπάθεια εδώ και σημαντικό χρονικό διάστημα. Τους ανθρώπους που υποστηρίζουν με τον δικό τους τρόπο, οικονομικό και μη το εγχείρημα που ευελπιστούμε ότι θα έχει την κατάληξη που όλοι θέλουμε. Τους ανθρώπους που τίμησαν και φόρεσαν τη φανέλα με τον Ημίθεο στο μέρος της καρδιάς. Που μάτωσαν γι’ αυτή, στα χρόνια που πέρασαν και που αργότερα με κόπο, αγωνία και πολύ δουλειά της έδωσαν ξανά ζωή.

Τους ανθρώπους εκείνους που χωρίς την παρουσία τους, ο σύλλογος «Ηρακλής» θα είχε λυγίσει κάτω από το βάρος των δυσκολιών. Τους αγνούς φιλάθλους και τους δυναμικούς οπαδούς μας που δεν εγκατέλειψαν ποτέ την ομάδα μας, την οποία με την αμέριστη συμπαράστασή τους, κατάφεραν να την κρατήσουν όρθια, όχι μόνο στα δύσκολα, αλλά στα πολύ δύσκολα.

Ευελπιστούμε ότι από το Σάββατο (13/10) στην φιλική αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Καυτανζόγλειο (16.30) θα ξεκινήσουμε όλοι μαζί , συσπειρωμένοι όσο ποτέ άλλοτε, γύρω από την ιδέα και τη φανέλα του Ημίθεου, την αντεπίθεση, για τη μεγάλη επιστροφή.

1000 ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x