Κύπελλο Ελλάδας

Πάει για αναβολή ματς στη Λαμία - Αποφασίζει πριν τη σέντρα ο διαιτητής!

Η συνεχής χιονόπτωση στη Λαμία καθιστά δύσκολη τη διεξαγωγή του αγώνα Κυπέλλου. Την τελική απόφαση θα την πάρει ο διαιτητής πριν τη σέντρα. Συζητείται η μεταφορά του μετά τις γιορτές.

Άλλαξαν τα δεδομένα και πλέον είναι μεγαλύτερο το ενδεχόμενο αναβολής του αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στη Λαμία και τον Παναθηναϊκό.

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Σωτήρης Κωσταβάρας, η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου είναι αρκετά επιβαρυμένη από την χιονόπτωση η οποία συνεχίζεται στη Λαμία και μάλιστα σε περισσότερο έντονο ρυθμό.

Οι υπεύθυνοι λαμβάνουν πολύ σοβαρά υπόψη τους ότι ο αγωνιστικός χώρος με το χιόνι επάνω του θα κρύβει κινδύνους για την ακεραιότητα των παικτών τις επόμενες ώρες.

Μάλιστα, αυτή την ώρα υπάρχει συνάντηση μεταξύ των υπευθύνων και των δύο ομάδων για να συμφωνήσουν στην αναβολή του ματς, και σήμερα αλλά και για αύριο και τη μεταφορά του σε ημερομηνία μετά τις γιορτές που θα καθοριστεί από την ΕΠΟ.

Την τελική απόφαση πάντως, θα την πάρει ο διαιτητής του αγώνα, ο οποίος θα ελέγξει τον αγωνιστικό χώρο λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x