Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Πάει για δύο στόπερ και τερματοφύλακα ο Παναθηναϊκός»

Ακούστε όλα όσα είπε στο ΣΠΟΡ FM 94,6 o Τάσος Νικολογιάννης.

Για την απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών θα κινηθεί ο Παναθηναϊκός, όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 o Τάσος Νικολογιάννης.

Μέσα στην ημέρα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα του Αχιλλέα Πούγγουρα. Ο νεαρός στόπερ έχει κάποιες εκκρεμότητες με την ομάδα του ΠΑΟΚ, τις οποίες αναμένεται να διευθετήσει σήμερα.

Επιπλέον στο «τριφύλλι» κινούνται και για την απόκτηση του Επαμεινώνδα Παντελάκη. Ο 22χρονος στόπερ έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό, που όπως ανέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης, θέλει την απόκτηση ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού για να ενισχύσει το ψηλό του παιχνίδι.

Όσον αφορά το θέμα του επιθετικού, είναι δεδομένο ότι είναι ψηλά στη λίστα ο Γκαλαμπίνοφ, που αρέσει πολύ στον Γιώργο Δώνη.

Ο Πέκχαρτ είναι ένας ακόμα παίκτης που έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ ξέρει το ελληνικό πρωτάθλημα. Ακόμα, πάντως, δεν έχει υπάρξει καμία επαφή για την περίπτωσή του. Τέλος, είναι πιθανό να υπάρξει κίνηση και για απόκτηση ενός τερματοφύλακα κάτω των 23 ετών. Ο Παναθηναϊκός θα ήθελε τον Σιαμπάνη, αλλά δεν είναι εύκολη περίπτωση.

Καλά είναι τα νέα για τον Ινσούα που απέφυγε τα χειρότερα, αφού τελικά έχει κάκωση. Η ομάδα έχει ρεπό σήμερα και θα έχει την ευκαιρία να χαλαρώσει το Ρότερνταμ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x