Κύπελλο Ελλάδας

Πάει για «λίφτινγκ» ο ΠΑΟΚ

Πολλές αλλαγές ετοιμάζει ο Χουμπ Στέφενς για το ματς Κυπέλλου με την Καρδίτσα. Δείτε τα πλάνα και ποιοι πιθανώς κάνουν ντεμπούτο για φέτος με την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες επιτρέπει στον Χουμπ Στέφενς να κάνει πολλές αλλαγές και να δοκιμάσει κι άλλους παίκτες. Έτσι, ο ΠΑΟΚ αναμένεται να παραταχθεί με φρέσκο «αίμα» στο ματς Κυπέλλου με την Αναγέννηση Καρδίτσας, την Πέμπτη.

Βάσει όσων έδειξε στην προπόνηση, ο Γερμανός φαίνεται να ‘χει βρει τους περισσότερους που θα χρησιμοποιήσει, έχοντας κανά δυο σκέψεις για την κατάρτιση της αρχικής σύνθεσης.

Πιο συγκεκριμένα και ένα πιθανό σχήμα σε 4-2-3-1, θα έχει τον Γλύκο κάτω από την εστία. Δεξί μπακ θα είναι ο Σκόνδρας (θα παίξει στην φυσική του θέση), αριστερό μπακ ο Τζαβέλλας, προκειμένου να ενταχθεί κι άλλο στο κλίμα, ενώ στόπερ θα είναι οι Λόπεθ και Κατσικάς. Οι δύο στον άξονα θα είναι οι Γκαρσία και Τζανδάρης, με τριάδα μπροστά τους, τους Νίνη (δεκάρι), Γεωργιάδη (δεξιά) και Ολίσε (αριστερά). Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Νέτσιντ.

Πάντως υπάρχει το ενδεχόμενο φανέλα βασικού να πάρει ο Λόρενς, κάτι που σημαίνει πως ένας εκ των Νίνη ή Γεωργιάδη θα μείνει στον πάγκο.

Εφόσον υπάρξει οριστικά ένα τέτοιο σχήμα στο προσεχές παιχνίδι του «Δικεφάλου του βορρά», αυτό σημαίνει πως Γλύκος, Πάμπλο Γκαρσία, Κατσικάς και Τζανδάρης θα κάνουν ντεμπούτο σε επίσημο ματς για την φετινή σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x