Αγγλία

Πάει για «μπαμ» με Ιγκουαΐν η Λίβερπουλ

Την περίπτωση του Γκονζάλο Ιγκουαΐν εξετάζουν οι άνθρωποι της Λίβερπουλ, καθώς ο Αργεντινός επιθετικός θέλει να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Γίργκεν Κλοπ. Δείτε πόσα ζητάει η Νάπολι!

Έτοιμη να ξοδέψει ένα τεράστιο ποσό προκειμένου να κάνει το μεγάλο «μπαμ» με την απόκτηση του Γκονζάλο Ιγκουαΐν είναι η Λίβερπουλ, όπως αναφέρουν Μέσα από την Αγγλία. Οι «κόκκινοι» ψάχνουν τη μεταγραφή που θα ξεχωρίσει και ο επιθετικός της Νάπολι μπορεί να είναι ο άνθρωπος που θα τους «εκτοξεύσει» στη κορυφή.

Ο Ιγκουαΐν έχει δηλώσει πως επιθυμεί να αγωνιστεί στη Πρέμιερ Λιγκ και Άρσεναλ, Τσέλσι, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να δώσουν μάχη για την απόκτησή του.

Αγγλικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για επιθυμία του Ιγκουαΐν να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Γίργκεν Κλοπ, ενώ αναφέρουν πως το πρότζεκτ της Λίβερπουλ έχει ενθουσιάσει τον 28χρονο επιθετικό, παρότι δεν θα αγωνίζονται σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση τη νέα σεζόν.

Ωστόσο, για να αποκτηθεί ο έμπειρος φορ, οι «Reds» θα πρέπει να δαπανήσουν ένα πολύ μεγάλο ποσό, καθώς η Νάπολι δεν προτίθεται να τον πουλήσει με λιγότερα από 70 εκ. ευρώ!

Ο Ιγκουαΐν φέτος μετράει 42 εμφανίσεις με τη φανέλα της Νάπολι και έχει πετύχει 38(!) γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα, κατέχει το απόλυτο ρεκόρ σκοραρίσματος σε μια σεζόν στη Serie Α, με 36 τέρματα.

Επιμέλεια: Στράτος Παυλόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x