Super League 2

Πάει για Νίκολιτς

Μεταγραφικά ταξίδια ξεκινάει άμεσα ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Πρώτη στάση θα είναι η Ουγγαρία, καθώς στη λίστα του βρίσκεται ο Νεμάνια Νίκολιτς και δεύτερη η Βραζιλία.

Με τη βαλίτσα στο χέρι θα είναι από το Σάββατο ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, καθώς ξεκινάει ταξίδια για μεταγραφικούς στόχους. Αρχικά, ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ θα μεταβεί στην Ουγγαρία για τον επιθετικό της Βιντεότον, Νεμάνια Νίκολιτς.

Πρόκειται για τον πρώτο σκόρερ της λίγκας με 13 γκολ σε ισάριθμα ματς. Η ομάδα του είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 36 πόντους έναντι 30 της MTK Βουδαπέστης. Με τον 27χρονο επιθετικό έχει πολύ καλές σχέσεις ο Μιλοβάνοβιτς, καθώς συνεργάζονται επί σειρά ετών. Αυτό είναι το ένα θετικό της υπόθεσης. Το δεύτερο έχει να κάνει με το συμβόλαιο του παίκτη, που λήγει το καλοκαίρι του 2015. Οπότε, θεωρούν στην Ένωση ότι τους κάνει για την Super League, τότε μπορούν να διαπραγματευθούν επισήμως από τον Ιανουάριο και μετά για να τον κάνουν δικό τους τη σεζόν, που λογικά θα βρίσκονται και πάλι στα μεγάλα… σαλόνια.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται το όνομα του για τους «κιτρινόμαυρους». Το καλοκαίρι του 2011, όταν στον πάγκο της ομάδας ήταν ο Μανόλο Χιμένεθ είχε «παίξει» ξανά για την ΑΕΚ ο Νίκολιτς, αλλά δεν προχώρησε η περίπτωση του, λόγω των απαιτήσεων της Βιντεότον.

Ο επόμενος προορισμός του Μιλοβάνοβιτς αναμένεται να είναι η Βραζιλία, σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ» και θα δει παίκτες που έχει στη λίστα του και όχι μόνο. Μια από τις περιπτώσεις που απασχολούν είναι παίκτης που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x