Ιταλία

Πάει για το «μπαμ» με Εμπαπέ η Γιουβέντους

Μετά την Ρεάλ Μαδρίτης και η Γιουβέντους φαίνεται να έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Παρά το γεγονός ότι στην Παρί Σεν Ζερμέν κάνουν τα πάντα προκειμένου να μείνει, ακόμα μία μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα έδειξε ενδιαφέρον για την απόκτηση του Κιλιάν Εμπαπέ. Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και η Γιουβέντους φαίνεται να επιθυμεί την μεταγραφή του 20χρονου επιθετικού.

Όπως είναι γνωστό, το όνομά του έχει συνδεθεί πολλές φορές με αυτό της Ρεάλ, αλλά σύμφωνα με ιταλικό Μέσο, η Γιουβέντους είναι διατεθειμένη να κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να πυροδοτήσει την βόμβα και να τον κάνει δικό της.

Μπορεί οι δηλώσεις του μετά τον αποκλεισμό από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να είχαν να κάνουν με την πίστη του στο πρότζεκτ της ομάδας του Παρισιού, αλλά το μέλλον του ταλαντούχου επιθετικού στη Γαλλία είναι αβέβαιο. Το μόνο σίγουρο, είναι πως αν αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του σε ένα άλλο κλαμπ, τότε θα είναι σε κάποιο «μεγαθήριο» της Ευρώπης.

Πάντως, όποια ομάδα προχωρήσει στην προσθήκη του θα βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, διότι η τωρινή μεταγραφική αξία του παίκτη ανέρχεται κοντά στα 200 εκατ. ευρώ.

Να σημειωθεί πως μόνο ο Λιονέλ Μέσι έχει περισσότερα γκολ από τον Εμπαπέ τη φετινή σεζόν έως τώρα, ο οποίος έχει… «σπάσει» τα κοντέρ, καθώς μετράει 29 γκολ σε πρωτάθλημα, Ευρώπη και Κύπελλο, με τη φανέλα τις Παρί.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σωτηρίου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x