Stoiximan Super League

Πάει για το πρώτο «διπλό» ο Παναθηναϊκός

Το «3 στα 3» στο πρωτάθλημα και την πρώτη εκτός έδρας νίκη του θέλει να πετύχει σήμερα ο Παναθηναϊκός, ο οποίος δοκιμάζεται στην έδρα της απειλητικής Λαμίας. Η πιθανή 11άδα & οι εντολές του Ουζουνίδη.

Με φόρα από την τρομερή (σύμφωνα με τον τρόπο που αυτή ήρθε) νίκη επί της ΑΕΛ στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στη Λαμία για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (20:30, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Στόχος για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη είναι το «3 στα 3» στο πρωτάθλημα και η πρώτη εκτός έδρας νίκη τη φετινή σεζόν.

Εκείνο που ζήτησε ο Εβρίτης προπονητής από τους παίκτες του ήταν να πιέσουν ψηλά από το πρώτο κιόλας λεπτό της αναμέτρησης, με στόχο φυσικά ένα γρήγορο γκολ που φυσικά θα κάνει τα πράγματα πολύ πιο απλά για εκείνους.

Την «πράσινη» εστία αναμένεται να υπερασπιστεί ο Βλαχοδήμος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Κουλιμπαλί, Κουτρουμπή, Κολοβέτσιο και Χουλτ.

Στον άξονα θα αγωνιστούν οι Ρέις και Κουρμπλέλης, με τον Χίλιεμαρκ να παίζει πιο μπροστά. Την επιθετική γραμμή θα αποτελέσουν οι Λουντ, Βιγιαφάνιες και Μολίνς.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Διούδης, Ευαγγέλου, Ινσούα, Γιόχανσον, Λουντ, Δώνης, Καμπέσας, Χατζηγιοβάνης, Μουνιέ και Πίσπας. Εκτός έμειναν οι Τσάβες, Τζανδάρης Λουτσιάνο, Μολέντο και Σιλά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x