Ιταλία

Πάει και για άλλον Αργεντινό η Μίλαν

Έναν ακόμη Αργεντινό έχει βάλει στο «μάτι» η Μίλαν, η οποία εξετάζει την περίπτωση του Ματίας Ζαράτσο μετά τη διαφαινόμενη απόκτηση του Άνχελ Κορέα.

Τα βλέμματα της Μίλαν έχει τραβήξει ο Ματίας Ζαράτσο, οι εμφανίσεις του οποίου με τη φανέλα της Ρασίνγκ Κλουμπ, έχουν κάνει τους ανθρώπους των «ροσονέρι» να εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησής του.

Σύμφωνα με το «Calciomerato.com», ο 21χρονος ποδοσφαιριστής αρέσει πολύ στον αθλητικό διευθυντή της Μίλαν, Ρίκι Μασάρα, με την ιταλική ομάδα να ετοιμάζει τις επόμενες ημέρες επίσημη πρόταση στην ομάδα από την Αργεντινή για να τον κάνει δικό της.

Ο νεαρός Αργεντινός δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2022 και έχει ρήτρα αποδέσμευσης 25 εκατ. ευρώ, ωστόσο, οι «ροσονέρι» δεν έχουν σκοπό να καταθέσουν προσφορά μεγαλύτερη των 18 εκατ. ευρώ, όπως υποστηρίζουν τα Μέσα στη γειτονική χώρα.

Σε ενδεχόμενη απόκτησή του, ο Ζαράτσο υπολογίζεται για τη θέση του επιτελικού μέσου, πράγμα το οποίο σημαίνει πως δεν θα ανταγωνιστεί με τον Άνχελ Κορέα, ο οποίος προορίζεται να αποτελέσει τον δεύτερο επιθετικό δίπλα στον Κριστόφ Πιόντεκ.

Ο Ζαράτσο αγωνίζεται τα τελευταία τρία χρόνια στη Ρασίνγκ, έχοντας καταγράψει 47 συμμετοχές και 5 γκολ , ενώ φέτος έκανε το ντεμπούτο του με την εθνική της χώρας του, σε φιλικό με αντίπαλο το Μαρόκο.

Eπιμέλεια: Κωνσταντίνος Ιατρίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x