Europa League

Πάει Μιλάνο για το ματς με Ίντερ η… μισή Φρανκφούρτη!

Με 13.500 οπαδούς στο πλευρό της θα αντιμετωπίσει η Άιντραχτ την Ίντερ, στο πρώτο μεταξύ τους ματς στους «16» του Europa League κι ενώ υπήρξαν… 20.000 αιτήσεις σε μια ημέρα!

Πανζουρλισμός. Αυτή η λέξη περιγράφει απόλυτα το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, για το παιχνίδι με αντίπαλο την Ίντερ, στο Μιλάνο. Κι αυτό γιατί, όπως έγινε σήμερα γνωστό από τη γερμανική ομάδα, στο «Τζουζέπε Μεάτσα» θα βρεθούν 13.500 οπαδοί της!

Μάλιστα, ενδεικτικό της… παράνοιας που επικρατεί στους οπαδούς της Άιντραχτ, είναι και το γεγονός πως υπήρξαν… 20.000 αιτήσεις για ένα εισιτήριο για το πρώτο παιχνίδι των «αετών» απέναντι στους «νερατζούρι»! Μέσα σε μια ημέρα, παρακαλώ...

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να βγει και σχετική ανακοίνωση από την διοίκηση των «αετών», που ενημέρωσε πως δεν θα γίνουν δεκτά άλλα αιτήματα, αλλά και ότι θα επανέλθει με πληροφορίες αναφορικά με τη διάθεση των εισιτηρίων.

Αξίζει να σημειωθεί, δε, πως με την παρουσία τους αυτή στην Ιταλία, οι οπαδοί της Άιντραχτ θα σπάσουν το προηγούμενο ρεκόρ εκτός έδρας προσέλευσης τους. Το οποίο κρατούσε από τον Νοέμβρη του 2013, όταν και 12.000 φίλοι της ομάδας βρέθηκαν από την Φρανκφούρτη στο Μπορντό.

Σπύρος Σιαμπλής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x