Stoiximan Super League

Παγκάκης: «Αυτές είναι πλέον οι οφειλές του Παναθηναϊκού χωρίς τον Παϊρότζ»

Στο νοικοκύρεμα των υποχρεώσεων που έχει γίνει στον Παναθηναϊκό, που τηρεί στάση αναμονής στην υπόθεση Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, αναφέρθηκε ο Νίκος Παγκάκης στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Στάση αναμονής τηρεί προς το παρόν η διοίκηση του Παναθηναϊκού στο θέμα Παϊρότζ, παρά την πρόσφατη επικοινωνία των δύο πλευρών και ο Νίκος Παγκάκης εξήγησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 το πώς έχει η κατάσταση.

Μπορεί ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ να έδειξε… σημάδια ζωής μετά από αρκετό καιρό, αλλά επί της ουσίας δεν διαφοροποιήθηκε ριζικά η κατάσταση και στον Παναθηναϊκό τηρούν στάση αναμονής.

Αυτή η λογική θα συνεχιστεί στη διοίκηση του «τριφυλλιού» μέχρι τις 21 Ιανουαρίου, όταν και πέφτει η αυλαία στο θέμα της ΑΜΚ, με τον Ταϊλανδό να είναι αναγκασμένος -βάσει συμφωνίας- να βάλει 10 εκατ. ευρώ ώστε να μπει στο μετοχικό σχήμα.

Οι «πράσινοι» πορεύονται, λοιπόν, χωρίς τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ στο τιμόνι τους και ο Νίκος Παγκάκης αναφέρθηκε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 στα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί με τις οφειλές που έχουν πέσει κοντά στα 23 εκατ. ευρώ. Αν είχε βάλει τα 10 εκατ. ευρώ ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ τότε θα ήταν κοντά στα 13 εκατ. ευρώ όπως γίνεται εύκολα κατανοητό.

Από εκεί και πέρα, ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού ανέφερε ότι είναι πιθανό να πάει σε σύστημα με 4-4-2 ο Γιώργος Δώνης, έχει πολυπρόσωπη άμυνα ο Απόλλωνας Σμύρνης και πιθανόν ο Μακέντα να πλαισιωθεί με τον Καμπετσή στη γραμμή κρούσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x