Stoiximan Super League

Παγκάκης: «Αυτός είναι ο Φάουστο Τιένθα»

Για τα στοιχεία που θα προσθέσει στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού ο Φάουστο Τιένθα μίλησε ο Νίκος Παγκάκης τον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού σχολίασε ο Νίκος Παγκάκης, ο οποίος είναι πολύ νωρίς για να κριθεί ο Φάουστο Τιένθα.

«Επειδή έχει γίνει πολύς ντόρος για τις ομάδες που έχει παίξει, περίπου τόσες είχε περάσει και ο Νάνο. Είναι πολύ πρόωρο να το συζητάμε. Πολλοί παίκτες είχαν έρθει που δεν είχαν μεγάλο όνομα και έδειξαν στο γήπεδο ότι είναι καλοί. Ήταν δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα πήγαινε για διαστημική μεταγραφή. Είναι πολύ δυναμικός παίκτης . Δεν κάνει μαγικά πράγματα με την μπάλα, κάνει τα απλά», σχολίασε αρχικά και συνέχισε:

«Θα χρειαστεί είκοσι μέρες με έναν μήνα, δηλαδή το σύνηθες για έναν ελεύθερο παίκτη. Είναι πιο χρήσιμο να προβληματιστεί κάποιος με το ότι δεν πήρε επιθετικό, παρά με το ότι πήρε αυτόν τον αμυντικό χαφ, αφού ήταν αναμενόμενο ότι θα πάρει».

Όσο για τον περίπτωση του Ροντρίγκο Γκάλο, είπε: «Ο Γκάλο είχε αυτοπροταθεί στον Παναθηναϊκό, δεν ήταν προτεραιότητα και δεν προχώρησε. Δεν υπάρχει κάποιο παρασκήνιο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x