Stoiximan Super League

Παγκάκης: «Δεν υπολογίζει τον ξένο φορ για την πρεμιέρα ο Δώνης»

Προς τα τέλη του μήνα θα γίνει η μεταγραφή του ξένου επιθετικού στον Παναθηναϊκό, όπως είπε στον ΣΠΟΡ FM ο Νίκος Παγκάκης, με τον Γιώργο Δώνη να είναι… έτοιμος!

Χωρίς το… βαρύ του χαρτί θα ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις του ο Παναθηναϊκός φέτος, με τη μεταγραφή του ξένου σέντερ φορ να ολοκληρώνεται, όπως φαίνεται, μετά την έναρξη της Σούπερ Λίγκας, σύμφωνα με όσα μετέφερε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Παγκάκης.

«Ο Παναθηναϊκός δεν έχει βρει ακόμα τον παίκτη που θα ήθελε. Λογικά θα πάμε στο τέλος του μήνα για να έρθει ο ξένος επιθετικός. Μάλιστα, ο Δώνης δεν υπολογίζει στα πλάνα του για την πρώτη αγωνιστική στον ξένο φορ», ανέφερε μεταξύ άλλων επί του θέματος.

Παράλληλα, ο έμπειρος ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» τόνισε ότι, μετά το σαββατιάτικο φιλικό με τον Λεβαδειακό, Νίκος Νταμπίζας και Γιώργος Δώνης θα αποφασίσουν αν ο Παναθηναϊκός θα δώσει κάποιους παίκτες δανεικούς, όπως είναι οι Πίσπας, Σιφανίος ή Ρεγκάκος.

Τέλος, ο Παγκάκης επισήμανε πως δεν ισχύουν τα σενάρια για «σβήσιμο» του ποσού που θα πρέπει να πάρουν οι «πράσινοι» σε περίπτωση μεταγραφής του Μολέντο σε άλλη ελληνική ομάδα, μέσω της απόκτησης των Βέργου-Μανθάτη.

Ακούστε το ηχητικό με το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x