Stoiximan Super League

Παγκάκης: «Δύσκολα θα αλλάξουν τα πρόσωπα του Δ.Σ. αν δεν μπουν τα χρήματα»

Η «εμφάνιση» των χρημάτων από πλευράς Πιεγκμπονσάντ θα κρίνει το αν θα γίνουν οι αλλαγές στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως είπε στον ΣΠΟΡ FM o Νίκος Παγκάκης.

Εν αναμονή των κινήσεων που πρέπει να γίνουν από πλευράς Παϊρότζ Πιεγκμπονσάντ, προκειμένου να προχωρήσουν οι εξελίξεις, μέρος των οποίων είναι και η αλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ, είναι άπαντες στον Παναθηναϊκό, όπως μετέφερε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Παγκάκης, εξηγώντας παράλληλα και το πώς θα συμβεί αυτό...

«Από το περιβάλλον του Ταϊλανδού βγαίνει ότι η καταβολή των χρημάτων θα γίνει την επόμενη Τετάρτη, σε 3-4 δόσεις. Δύσκολα θα αλλάξει το επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ αν δεν μπουν τα χρήματα, πάντως. Επίσης, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να βρεθεί ως παρατηρητής, όχι ως εκπρόσωπος, έχει διαφορά, κάποιος άνθρωπος του Παϊρότζ», είπε μεταξύ άλλων ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού».

Παράλληλα, αναφερόμενος στο αγωνιστικό κομμάτι και το μεθαυριανό ματς του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό, ο Παγκάκης ξεκαθάρισε πως η κατάσταση του Κάτσε θα κρίνει τα πρόσωπα που θα απαρτίσουν τη βασική 11άδα.

Ακούστε εδώ το ηχητικό με όλο το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x