Μια εβδομάδα απομένει για την έκτακτη Γενική Συνέλευση του Παναθηναϊκού και σύμφωνα με το καταστατικό της «πράσινης» ΠΑΕ, το οποίο μετέφερε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Παγκάκης, ο Παϊρότζ Πιεγκμπονσάντ πρέπει έχει μπροστά του συγκεκριμένα χρονικά περιθώρια…

«Σήμερα ή το αργότερο την Δευτέρα πρέπει ο Παϊρότζ Πιεγκμπονσάντ να δηλώσει ποιον θα εξουσιοδοτήσει για να τον εκπροσωπήσει και να βρεθεί στην Γενική Συνέλευση αντ’ αυτού. Αν αποφασίσει να το κάνει αυτό, γιατί μπορεί και να μην ορίσει τελικά εκπρόσωπο, πιθανότερο πρόσωπο είναι ο δικηγόρος Γιώργος Παχατουρίδης», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» μετέφερε την πληροφορία ότι ο Ταϊλανδός broker δεν θα έρθει στην Ελλάδα ούτε σήμερα, αλλά ούτε αύριο, όπως ανέφεραν τα τελευταία ρεπορτάζ.

Τέλος, αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι και το ματς του Παναθηναϊκού στη Λάρισα, ο Παγκάκης έβαλε ερωτηματικό για τον Κουλιμπαλί και το αν θα βρεθεί στην αποστολή όχι στην 11άδα, ενώ τόνισε πως στον πάγκο θα είναι και ο Δώνης.

Ακούστε εδώ το ηχητικό με το ρεπορτάζ:

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ