Stoiximan Super League

Παγκάκης: «Πυξίδα για το ντιλ η υπογραφή του συμβολαίου με Δώνη»

Απόδειξη πως προχωράει η μεταβίβαση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, θα είναι η επίσημη συμφωνία με τον Γιώργο Δώνη, όπως τόνισε στον ΣΠΟΡ FM ο Νίκος Παγκάκης.

Η ολοκλήρωση της συμφωνίας και η επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον Γιώργο Δώνη θα «δείξουν» σε μεγάλο βαθμό το πόσο προχωράει η υπόθεση της μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τον Γιάννη Αλαφούζο στον Παϊρότζ Πιεγκμπονσάντ, όπως τόνισε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Παγκάκης

«Ο Δώνης έχει κάνει συναντήσεις με όλους, βέβαια είναι περίεργο που δεν έχει υπογράψει ακόμα. Σε περίπτωση που προχωρήσει το ντιλ οk, αν δεν προχωρήσει όμως τότε θα πρέπει να πάει ο Παναθηναϊκός με μνημονιακό μπάτζετ. Άρα η υπογραφή του συμβολαίου του Δώνη θα είναι ένα σημάδι για το τι μέλει γενέσθαι», ανέφερε χαρακτηριστικά επί του θέματος.

Παράλληλα, ο έμπειρος ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» χαρακτήρισε πολύ καθοριστική την τρέχουσα εβδομάδα, λόγω της άφιξης του Παϊρότζ που θα γίνει πιθανότατα την Τετάρτη κι ενώ θα ακολουθήσουν η συνάντηση του Ταϊλανδού με τον Αλαφούζο και τους ανθρώπους της Deloitte…

Ενώ ο Παγκάκης τόνισε πως ο Ουσμάν Κουλιμπαλί έχει περιθώριο μέχρι τις 20 Ιουλίου να φύγει ως ελεύθερος αλλιώς μετά θα πρέπει να πάρει τα οφειλόμενα του και να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό.

Ακούστε εδώ όλο το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x