Stoiximan Super League

Παγκάκης: «Σήμερα η καθοριστική ημέρα για Βέργο»

Μέσα στην Τρίτη (14/08) αναμένεται να ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Νίκου Βέργου για τον Παναθηναϊκό, όπως ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM ο Νίκος Παγκάκης

Το όνομα του Νίκου Βέργου βρίσκεται πλέον στην επικαιρότητα του ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, αναφορικά με την ενίσχυση της ομάδας στην επίθεση, με τον Νίκο Παγκάκη να επισημαίνει στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ότι όλα θα ξεκαθαρίσουν εντός της σημερινής ημέρας…

«Ο Βέργος έχει ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, θα γίνει προσπάθεια να το λύσει σήμερα και να μείνει ελεύθερος. Λογικά, θα ξέρουμε εντός της ημέρας περισσότερα», ήταν τα χαρακτηριστικά του λόγια επί του θέματος.

Παράλληλα, ο έμπειρος ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» σχολίασε για τον Μανθάτη ότι το όνομά του έχει συζητηθεί στα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ, ενώ σχετικά με τον Γκροσίτσκι τόνισε πως ο ίδιος ο παίκτης περιμένει να πάει σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα.

Τέλος, αναφορικά με το… συνεχιζόμενο ισπανικό ενδιαφέρον για τον Ινσούα, ο Παγκάκης σημείωσε πως δεν αρέσει στον Νίκο Νταμπίζα το γεγονός ότι ο μάνατζέρ του τον… λανσάρει συνεχώς σε ομάδες.

Ακούστε εδώ όλο το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x